Рокади в бяла престилка: Новото ръководство на "Пирогов"

Проф. Асен Балтов представи новото ръководство на болницата
2 мар 2017 13:15,
7
Рокади в бяла престилка: Новото ръководство на "Пирогов"
Снимка: Пирогов

Директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов представи новия ръководен състав пред Медицинския съвет на университетската спешна болницата. На заседанието присъстваха Председателят и всички членове на МС, съобщи пресцентърът на лечебното заведение.

Новият Начело на новия Съвет на директорите застава д-р Емил Доросиев, а зам.-преседател д-р Людмил Джунков. Членовете са 3 – проф. Асен Балтов, адв. Илиян Кършев и г-жа Живка Савова.

Още по темата

Новият Съвет на директорите гласува промени в част от ръководствот, с които проф. Асен Балтов става времено изпълняващ длъжността изпълнителен директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД.

Заместник–изпълнителен директор по лечебните дейности вече е проф. Д-р Николай Габровски, д.м.н., доц. Д-р Олег Чолаков продължава да бъде заместник-изпълнителен директор по учебната дейност, поста си запазва и досегашният заместник-изпълнителен директор по административната дейност д-р Галина Тодорова, като ръководеното от нея звено е преформулирано на Дирекция "Административна дейност". 

Функциите на заместник изпълнителен директор по икономическата дейност вече са част от Дирекция "Икономическа дейност" и тях поема г-н Атанас Пемов.

Двете дъщерни дружества Медицинският център "Пирогов" и "Служба по трудова медицина" ще имат контрольор, който да следи дейността им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
До: 3 преди 7 години
Така като гледам и ти не си минал нивото на 3,80, щото медицина не е специалност. Има специалност хирургия, ортопедия, неврология и т.н. Та в тази връзка за Балтов не мисля, че има нормален човек, който да му отрече качествата като ортопед. Същото се отнася и за неврохирурга проф. Габровски. Дали ще са добри като ръководен екип на болницата ще видим. И не виждам какво ти пречи, че са назначени от служебния кабинет. Трябва да са от партийния, че да е сигурно от коя партия е назначението ли?
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Герджиков, че уволни предишните крадци. Да се надяваме. че новите ще са по-читави.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преоблекал се Илия и пак в тия.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога, т.нар.служебен министърпредседател или подчинените му, ще назначават такива "професори",завършили 3.80 специалност медицина?Докога ще подритват здравето на този народ,доколкото е останало такова?
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нада - експерта по всичко , пак се изказа.