СДВР на крак в събота: Ще варди Левски – ЦСКА-София

Двубоят е на националния стадион от 14.30 часа
14
СДВР на крак в събота: Ще варди Левски – ЦСКА-София
Снимка: Булфото

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението в столицата във връзка с предстоящото футболно дерби между Левски и ЦСКА-София на 4 март (събота) от 14.30 часа на Националния стадион "Васил Левски”.

За целта преди, по време и след провеждане на спортната среща, полицейските служители ще следят за опазването на реда и за недопускането на инциденти на територията на града, съобщиха от МВР.
 
За да не се допусне сблъсъци между феновете на двата отбора, от сборните пунктове по маршрутите на придвижване до стадиона феновете ще бъдат съпроводени от полицейски екипи.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение пък служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, а също и парфюми и чадъри).

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 12.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Това вече не е дерби, спорно е дали е и футбол.
11
1
 
2
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 7 години
Дано футболистите на двата отбора бъдат център на внимание с добра игра. Защото ако феновете станат център на вниманието; не се знае какви ще са последствията. 02.3.2017г.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА фалираха и ги няма. Левски нищо чудно да поеме по техния път, но засега го има и ще играе с преименувания Чавдар от Етрополе, който се казваше и Литекс до скоро. Какво толкова ще охраняват мач на Левски с Етрополе не ми става ясно.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалки, че ЦСКА ги няма вече. Чавдар /Етрополе/ не е интересен, даже и като Литекс.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знаех, че етрополския отбор имал толкова много фенове! Дали да викам и аз за Чавдар-Етрополе?!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Литекс какви им бяха фанелките? А на Чавдар от Етрополе? Чавдар с какви фанелки ще играят в събота?
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво толкова има да вардят на мач Левски-Чавдар (Етрополе)?!
5
1
 
0
 
! Отговори
До чоко преди 7 години
Като се почне от униформата и се свърши със станцията. Техника за масови безредици чоф няма как да имат, но тактическите жилетки, противокуршумни жилетки,каски и щитове са по-добри от полицейските, че и палките и белезниците. Не говоря за цялата полицията, жандармерията не я броя.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски-ЦСКА 1:3
3
1
 
3
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
До АнонименИ какво оборудване имат частниците .Пишеш пълни глупости колкото да не заспиш .
2
1
 
4
 
! Отговори
naco преди 7 години
ЦСКА и "Левски" вече ги НЯМА,ВЛАСТИМАЩИТЕ ги ФАЛИРАХА!? А,"политиците",политиците","политиците" ни,КОЙ ще ВАРДИ,ДРУГАРИ и ГОСПОДА,ТЕ вече КРАДЪТ в ЦЕНТЪРА на Европа?!
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нещо стане какво ще направят от чоф, за да тушират напрежението? Че оборудването им е по-добро от на полицията, но правомощията им са много по-малки. Не сме дорасли чоф или стюарди да се грижат за охраната на футболни срещи.