Като накацали гълъби: Десетки чистачи търкат жълтите павета

Довечера на това място ще се проведе тържествената заря
Обновена: 3 мар 2017 16:31 | 3 мар 2017 16:25, Петя Славова
53

Снимка: Булфото

Вместо машини, десетки служители на чистотата усърдно чистеха жълтите павета на площада пред Парламента. Те запълниха пространството като накацали гълъби и привлякоха вниманието на минувачите.

На това място довечера ще се проведе тържествената заря-проверка по случай 139-годишнина от освобождението на България.

Причината за масовото търкане с разредител е разнесената от колите боя след маркирането на пътните ленти по булевард "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Тоя булевард отдавна трябваше да бъде затворен за автомобили.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tova samo v Balgaria moje da se vidi.
43
1
 
5
 
! Отговори
ccxzc преди 7 години
Едно време имаше един виц за албански самолет - на първия полет не излетял, защото огнярът не смогнал на въглищата. Та и ние ме така - на нивото на албански самолет. Преди години на запад видях как чистят там - мина един човек с някаква машина като прахосмукачка, ама специална, и така чистеше улиците - хем чисти, хем събира ***.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В казармата старите войници ме накараха да обръсна на Ботев брадатана портрета му в помещението на ротата.
41
1
 
25
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Тези снимки отразяват ценностната система на целия държавен апарат.В ерата на технологиите да накараш хора да лъскат с парцали паветата пред символите на държавността като в концлагер..Затова хората напускат ,цели семейства с деца се махат от тази държава.Навсякъде се мисли за хората,с минумим середства максимум резултати само тук при нас е обратното
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така става с боята на Фандъчката!Велоалеята за милиони в Младост - гордоста и в началото на мандата боята и се изтърка още при първият дъжд.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхме нормална държава от утре щеше да има голяма чистка в Столичната община и масови проверки и санкции по почистващите фирми!
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#ЗасреметеСЕИ днес ни робят изедници чорбаджии.Родни чорбаджии ни грабят и богатеят на гърба на народа, който се стопява от висока смъртност и още по-висока емиграция.Родоотстъпни слуги трият историята и я пренаписват за всякакви чужди интереси, но не и за българската душа!И всичко това се случва с помощта на управляващите ни последните 30 години. Виждат несправедливостта и тормоза на народа, но отвръщат глава встрани и само гледат към комисионите си!
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се работи когато "голем началник" ще идва на проверка. Когато Бойко идва на морска гара в Бургас, може да се види цяла сюрия люде които забърсват прозорци, въртят метли, водоноски пръскат с вода да не се вдига прах и като цяло симулират дейност. Типично като в годините когато имаше казарма и се занимавахме основно с нищоправене докато "отбивахме" военната си служба! Ръководителите на тази работна сила сигурно са бивши *** от поделенията в Грудово!
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този начин на почистване дали е сред добрите европейски практики и кореспондира ли с евро атлантическите ценности които изповядва нашата млада демокрация?!?!Инак това е унизително за работниците и смешно за наблюдателите. Абе, излагаме се!
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Екстра! А преди обед в края на Дондуков - има-няма 500 метра въздушна линия - отсякоха четири 20 + метрови дървета /три ясена и една топола/. Честит празник на нане Стоичковците !!!
34
4
 
21
 
! Отговори
отврат преди 7 години
Недостойно, срамно, унизително. Как може такова нещо? Хората в България са *** за работодателите. Затова младите бягат. Защото иначе трябва да ви ......
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-скоро въпроса е защо коли са минавали непрекъсната линия в нарушение на закона? То снощи и конуси имаше ама нали бай *** си прай каквото иска...
32
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредното доказателство, че сме държава от третия свят. Съмнявам се, че някъде по света съществува такава практика... да се търкат павета на ръка. Ако го бях чул нямаше да повярвам. Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно.
31
2
 
19
 
! Отговори
ехооооооо преди 7 години
Журналята отидете и питайте, защо работят без лични предпазни средства? Това е недопостимо за ЗАПАДНА ЕВРОПА.
30
1
 
32
 
! Отговори
експлоатация преди 7 години
А защо нямат ръкавици, работни обувки, необходимите дрехи за защита? Ако в Белгия работя така, работодателя ще го отнесе мощно. А ако е по моя вина, ще ме уволнят. Тия български работодатели кога ще започнат да мислят и за хората?????????
29
1
 
1
 
! Отговори
край преди 7 години
До ТОТОДА ама НЕ ...
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ, РЕАЛНОСТА В БЪЛГАРИЯ.
27
4
 
17
 
! Отговори
Фантомас преди 7 години
Факт!!? Кметът фъндъкова много краде. Сега и по целият свят го разбраха. Експлоатация, Унижение, Незачитане на човешкото достойнство, ГУЛАГГ!? Ами къде са затворниците които не работят нощно време например?! Но не. Всяка дейност трябва да се осчетоводи. Т.Е. Да се откраднат едни пари.
26
1
 
5
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
И естествено на 26-ти март тези, които съжаляваме сега дружно, ще гласуват пак за тях!Защото не би трябвало да имат изобщо някаква работа за 3-ти клас учене, но нали електоратът трябва да се занимава с нещо на хартия...Закупуването на машини ще спести много пари, но не се прави?Фанкъкова?Но не можете да ни развалите празника, наздраве, братя българи!