Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще осигури водоноски за засегнатите
6 мар 2017 11:33,
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 7 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Спасов" кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Георги Спасов", ул. 511, ул. "Мими Балканска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 №16.

На 7 март 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Българска морава" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Българска морава" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. "Българска морава".

На 7 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цветан Радославов" жк. "Гео Милев" , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Цветан Радославов" от ул. "Александър Жендов" до ул. "Алфред Нобел", ул. "Александър Жендов" №5

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цветан Радославов" ъгъла с ул. "Алфред Нобел".

На 7 март 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод  на ул. "Плана планина"  с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Ленище"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ленище" ъгъла с ул. "Плана планина".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари