Ромчета си "набраха" дрехи от контейнер на БЧК

След като ги спрели, децата се заканили, че ще се върнат с баща си
7 мар 2017 18:00,
97
Ромчета си "набраха" дрехи от контейнер на БЧК
Снимка: Кадър, Facebook

Ромски деца посегнаха на контейнер за дарения на БЧК. Това се случило днес на паркинга на магазин от голяма търговска верига в "Студентски град".

Клиповете по-долу са заснети от момиче, присъствало на възмутителната гледка.

Трите деца съвсем необезпокоявано крали дрехи от дарителския контейнер на БЧК и то посред бял ден. Въпреки че имало много хора, станали свидетели на гледката, никой не се осмелил да им направи забележка.

Грозната сцена приключила, когато се насъбрали повече хора.

"А след като принудително бяха накарани да върнат дрехите обратно, имаше закани от рода на: "С баща ми ще те намерим и ще видиш ти", на развален български, разбира се", пише авторът на клиповете. Вижте:

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
16
 
! Отговори
Белата златка преди 7 години
Къде е Болен и оня с глемия тумбак Каракачански?!?! Сега да им направят единграждански арест;))))патриотите и батакаджиите са само за масите и рублите
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трийте, трийте, то още в началото на първия клип се чуват думичките, с които наричаме това племе.
32
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вода и олио не се мешат. Да видим кога ще му се вдигне кръвното на българина, нито политици нито световни сили спират гнева на хората...
31
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Веселин УзуновА на българите кой дава, бе, мислител?Сами си изкарваме всичко с труд! И защо трябва "да се дава" на здрави, трудоспособни хора!Само заради начина, по който разсъждаваш, заслужаваш да бъдеш лишен от българско гражданство!Ти съзнаваш ли за какво агитираш?Ние да работим, те да мързелуват и, понеже искат повече от това, което се отделя за помощите им, ти ги насърчаваш да крадат!А защо ти не си даваш твоите доходи на безделници?Помага се на болен и на сирак, не на мързеливец!
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея като ги гледам сигурно са още в предучилищна, баща ми може да е в трети клас. Напиках се.... XAXAXAx
29
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СандоКой ти каза, че са нуждаещи се?Имаш ли представа по колко пари струва годишно на държавата по едно такова ромче? Имам предвид не само детските надбавки и помощите в пари, а всички бонуси, които им се полагат. Общата сума е по-голяма от онази, която средностатистическото българско семейство отделя за свое родно дете! Друг е въпросът, че родителите-роми използват парите за пиене и цигари, а част от дарените вещи продават. Всичко това излиза от нашия джоб и ощетява нашите деца!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето на политиците ни
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като дойде баща ми, ще треперят, трепни трепни....мънго джери... Всичките са една стока, трябваше някой да затвори контейнера и да си стоят там.
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Засрамете сеМоже ли да си с толкова ограничено мислене??Не става въпрос дали имат нужда от тези дрехи, а за това, че правят нещо НЕРЕДНО и когато им се направи забележка, заплашват!Случва се българче да се връща от училище вече огладняло, но не посяга да краде сандвич от сергия, нали? Случва се българче да огладнее в училище и да не може да си купи закуска, защото са го пресрещнали пълнолетни роми и са го преджобили, но то не краде пари от други деца, за да си купи закуска, нали?
25
0
 
24
 
! Отговори
:(((( преди 7 години
1. Какво търсят тези ц/и в Студентския град?2. Не се ли сетни някой да извика полиция, за да се установи чии са децата и защо не са на училище?3. После, ако сме държава - глоба заради това, че малолетни са оставени да скитат без надзор и СПИРАНЕ НА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ И ПОМОЩИ, защото не са били на училище. Няма да плащаме за развъждане на пройдохи!Вместо това, боклучето заплашва!Не пиша какво точно е трябвало да бъде направено, защото ще го изтрият.Но ако се направи, ще забравят да заплашват
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Относно случая Дейтън, някой не е ли качвал убийството в интернет? И май са търсили гени на убиец, опитвайки да натопят друг. И пак нищо не е имало. Криминалните чатове са от компютрите на Държавна Сигурност, но нали работят за нелегалния Холивуд и никой не ги разследва, а трябва!
23
0
 
22
 
! Отговори
РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА? преди 7 години
КЪДЕ ОТИВАТ ВАШИТЕ ПОМОЩИ И ДАРЕНИЯ.....?ЕТО -------ТАКА СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ в РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ!
22
6
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
нуждаещи са щом го правят! БЧК сигурно ще ги даде на сириците ... все тая в крайна сметка, все кюнци
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на предишната статия плакахте за Байрам, че трябва държавата да плаща за операцията му в Германия, а сега псувате и плувате братчетата му дето крадътт! Те всички са еднакви, и тоя Байрам като порасне също ще краде и обира възрастни хора!
20
1
 
22
 
! Отговори
Не ме е срам преди 7 години
До Засрамете се 17Щото тиа църните не берат дрехи за да се облекат ами ше идат да опънат една сергия в махалата и ше продават по-йофтинко ваште дарения!
19
0
 
22
 
! Отговори
Лошо седларов лошо преди 7 години
тия след време ще прескачат балконите ви в софия за да си берат от апартаментите ви :)
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи, вместо да се възмущаваме тук, да отидем и да начукаме канчетата на политиците ни.
17
0
 
12
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
ангалопитекът- липсващото звено в човешката еволюция.
16
0
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Сега докато са малки ромчета прескачат в контейнера на БЧК а след години като станат дърти м.........ли ще прескачат презкачат оградите на къщете ви и ще ви убиват за 5 лева и изнасилват....
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са бъдещето на тази пркажена държава все пак.