"На цената на билета" създаде проблеми на 71-годишен шофьор

Мъжът превозвал пътници до съседно населено място с личния си автомобил
8 мар 2017 19:48,
38
"На цената на билета" създаде проблеми на 71-годишен шофьор
Снимка: архив, Булфото

Пенсионер, който допълвал доходите си с нелегални пътнически превози с личната си кола, задържа полицията в Кубрат, Разградско, пише "Труд".

При проверка във вторник сутринта било засечено нелегалното такси.

Полицаите спрели личният автомобил на 71-годишният шофьор от село Беловец. В колата му пътували четирима човека, които признали, че се придвижват със съселянина си до град Кубрат, за което имали уговорка да му платят същата сума, колкото струвал и автобусният билет за това разстояние.

Водачът няма правоспособност да извършва такива превози и срещу него е започнало досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
д-р Исня преди 7 години
Кого са го спирали с хора в колата, за да ги разпитват дали са си платили на шофера?Задържали са го по сигнал! Транспортните фирми са го видели, че катери хора, оттам - 112, марка, модел, номер и аае. Друг вариан да го хванат, че вози нелегално - НЯМА!То заради КТБ и на PWC трябваше да им вземат лиценза и да ги изпъдят от Бг, ама още им се ослажда акото от последното близане на задни части на американците!
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, а всичките роми, които карат без книжки и ГО защо не ги прибрахте ? Друга работа нямате ли ? А незаконните бежанци, които заливат България тях защо не ги прибирате ? Следващият път господа полицаи, когато излезнете да протестирате, защото са ви ниски доходите ние ще излезнем да протестираме срещу вас защото сте нагли! Не заслужавате доверието на българските граждани. Когато се превърнете в пазители на реда, каквито би трябвало да бъдете, тогава ще имате подкрепата на народа.
30
0
 
7
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
Има пенсионер,има проблем....Няма пенсионер ,няма проблем...Пенсионерите са напаст за държавата и най-вече тия с масовите пенсий до 200лв
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пенсионер, който допълвал доходите си с нелегални пътнически превози с личната си кола, задържа полицията в Кубрат..."като ги задържа какво ги направи полицаите в Кубрат? да ва в драскачите, не се научихте да пишете.
28
0
 
21
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
Полицията блесна за пореден път с ювелирна акция. И тия от ДАЙ.
27
0
 
11
 
! Отговори
Строго съдете преди 7 години
Осъдете го на увеличение на пенсията до ниво, което го устройва. Да го видим тогава дали ще нарушава законите на ЕС.
26
0
 
26
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Извратена държава ! Досъдебно производство за 20 лева...А КТБ, а АЕЦ Белене и прочие - там всичко е наред , нали ? Що за и.зроди са начело на тая държава ???
25
0
 
34
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Евала на полицията! Заловиха престъпник номер 1 на България. Направо отрязаха главата на октопода. Да им станем на крака.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
той дядото докато го осъдят в това бързо производство може да финишира
23
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубо се напъвате да глобявате и опандизвате пенсионери, Ами онези с катуците? Да, онези същите дето не плащат данъци, винетки, третят се хора заради тях по пътищата. Да, тези същите дето прибират една камара пари от помощи вкл. и за отопление, но ходят да изсичат гори и да бият горски
22
0
 
31
 
! Отговори
баю преди 7 години
Сега да го осъдят и да им даде пенсията си и да ги видя как ще изкарат месеца с 200 левчета мутретата! И аз ако имам тази възможност и аз ще превозвам пътници защо да не си дотурям към пенсииката от 200 левчета поне още 200 левчета въпреки че и те не стигат само за тока и водата да си платиш. Но това няма как да го разберат мутретата защото те на ден харчат по 400 левчета. А си евете мамаро бе нещастници. Не стига че ни дават стотинки но и ти евават мамата по сички параграфи.
21
1
 
3
 
! Отговори
до shoop преди 7 години
Категория 'С'' е за картофи не за хора. селски
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppТака е, прав си. Никой не оспорва това, което казваш.Но тук става въпрос за начините, които българинът днес използва, за да оцелее. Вярно е, че не всички от тези начини са законни.Но е интересен и другият въпрос - защото полицаите ги няма на онези спирки, на които филанкишията, който е частно лице, абсолютно своеволно пречи на хората да се качват на частни коли и прави всичко възможно те да ползват само автобусите на една точно определена фирма?
19
0
 
47
 
! Отговори
Знаете ли, че преди 7 години
фирмите-превозвачи слагат по един здравеняк на всяка спирка (в източната част на Перник),който просто не разрешава на частни автомобили да спират и да качват отиващите на работа хора (живеят в Перник, работят в София, но общественият транспорт, особено напоследък, не е редовен).Закъснееш ли за работа няколко пъти,ще те съкратят! Здравенякът се грижи чакащите да ползват само автобусите на точно определена фирма!Къде е тогава полицията? Частно лице пречи на хората да се качат на която кола искат!
18
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не става въпрос за еднократно припечелване , става въпрос, че човека всеки ден кара това сметнете 4 човека возил на цената на билета той е изкарал за месеца стотици левове чисти без данъци и бла бла ако е возил всеки ден хора
17
0
 
75
 
! Отговори
Не ги ли е срам?! преди 7 години
Голям престъпник са хванали! Пенсионер, който припечелва по малко с личния си автомобил, за да не гладува!Но ако този пенсионер посади една леха зарзават в дворчето си, но през нощта му го оберат, тогава полицията дали ще хукне да залови виновните и дали ще започне досъдебно производство?
16
1
 
68
 
! Отговори
Гунчо преди 7 години
Аз водя всяка сутрин колега до работа и той ми взима кафе. Дали да очаквам да ме опандизят?
15
12
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
това не е такси ми .. не знам какво да го нарека .. ама едно знам ,че е опасно , стари коли без застраховани места , шофьори дето не знам пили ли са или що ... за пътувам вечно с дете не бих рискувала , мое мнение, всеки сам си решава дали да рискува ,
14
2
 
10
 
! Отговори
Предложение преди 7 години
Предлагам да бъде санкционирано пвриодично всичко живо!!! А който ги избегне санкциите значи не е виновен
13
2
 
25
 
! Отговори
Bg. преди 7 години
Ами с неговата пенсия, накъде?