Полицай предизвика верижна катастрофа. На градус ли е бил?

Служителят на реда в столицата е отказал проба с дрегер
14 мар 2017 10:22,
63

  Снимка: Facebook / Група на квартал "Красна поляна"

Виж други галерии »

Служител на МВР е предизвикал верижна катастрофа в кв. "Красна поляна", съобщиха от МВР.

Пътният инцидент е станал снощи към 20:00 часа в София, в района на кръстовището на булевардите "Никола Мушанов" и "Възкресение" в кв. "Красна поляна".

По първоначални данни, заради несъобразена скорост шофьор на "Мазда" е ударил два автомобила, които на свой ред са блъснали още две коли.

При инцидента няма пострадали, но са нанесени материални щети.

На водача е съставен акт за несъобразена скорост, както и заради отказа да бъде пробван за употреба на алкохол.

По случая министър Пламен Узунов е разпоредил незабавно дисциплинарно производство, тъй като водачът на "Мазда" е служител на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Отказал проба за алкохол-директно това да се таксува като опит за убийство.
50
2
 
0
 
! Отговори
читател преди 7 години
Няма полицаи, има милиционери.За това са нагли.
49
1
 
2
 
! Отговори
крАСАВци преди 7 години
Нагли ,по-нагли ,най-нагли ,служители на МВР .
48
1
 
7
 
! Отговори
истината преди 7 години
полк. Георги Толин е избягалия! Човек на бокич! Пожарникар! запекът го крие!
47
1
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
мале тоя как се е наплющял и ги е изплющял наред
46
1
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До колегите за пенсийте -46-7--8 .Едва ли има друг държавен служител да е така облагодетелстван и заплатен Абсолютно е точна справката на 48.Чувствали преживяност след пенсиониране а от година време се промени КСО Чл69 и придобилите осигурителен стаж 27 год. без въздраст могат да се пенсионирват без да напущат р.м Заплата и пенсия СъгласноЗМВР и ЗМО има въздрастдокато в ЗМО 52 54 ГОД СЕ СПАЗВА НО змвр пределни 60год Заплата и пенсия и след пределната ги държат.Никъде в ЕС няма такова чудо.
45
2
 
7
 
! Отговори
Чукча преди 7 години
С три срички чен-ге-сар!!!
44
4
 
13
 
! Отговори
до автора на статия преди 7 години
Не е бил на градус,бил е кьоркютук пиян!Куките са униформената част на мафията.
43
3
 
13
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
За Ушев трябва по строги наказания да има все пак те имат доста привилегии и трябва да служат за пример а не да злоупотребяват с положението си както виждаме всеки ден.
42
2
 
12
 
! Отговори
187 преди 7 години
До юриств статията пропускат една много любопитна подробност - шофьора на автомобила бяга и вика друг колега, да опере пешкира... гледай новините... шофьора е бил 50 годишен мъж с униформа на полковник, пешкира го опира някво 20 годишно ***...
41
2
 
9
 
! Отговори
До ей за пенсиите преди 7 години
Откъде тез къщи на три ката тогава, а?
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало редакторите! Ние отговори очакваме от вас, а вие питате. Обратна работа.
39
13
 
13
 
! Отговори
за пенсиите преди 7 години
Начална заплата на полицай / пожарникар - 480 лв. (облага се с 10 % ДДФЛ)Добавка за храна - 160 лв (не се облага)Пари за облекло 400 лв. на година / Цена на комплект лятна+зимна униформа - около 1200 лв. ПРИВИЛЕГИЯ1 - Пътни пари в страната по време на отпуск, веднъж годишно - 35лв., платими еднократно.ПРИВИЛЕГИЯ2 - Карта за градски транспорт (където има); ПРИВИЛЕГИЯ3 - ДМС в МАКСИМАЛЕН РАМЕР 70лв. на полугодие. Да служиш на обществото и да си винаги крив за всичко - БЕЗЦЕННО. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
38
9
 
7
 
! Отговори
За пенсиите преди 7 години
Отделно, статистиката е категорична, че пенсионираните полицаи и пожарникари в БГ имат най-кратка преживяемост след пенсиониране. Въобще, от страни чуждата кокошка - *** изглежда, ама истината е, че само злобата на някои коментаторчета е голяма. И накрая... вакантни места в полицията и пожарната има ХИЛЯДИ, конкурси текат постоянно, кандидати няма особено много... тъй че, който смята че е много хубаво, никой не му пречи да отиде "на държавна хранилка", щом иска.
37
8
 
5
 
! Отговори
За пенсиите... преди 7 години
За пенсиониране трябват 28 г. служба и 52 възраст. Прословутите 20 заплати, реално са доста по-малко от това което си мислят хората, поради нарочно заложена специфика във формирането на мес. възнаграждение (само част от него е ЗАПЛАТА). Реално, сумата не радикално различна от това, което хората получават при пенсиониране в други сектори. Освен това МВР не ги плаща на веднъж, а ги точи с години.
36
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е служител на реда дай ся да го плюем. Ако е пийнал чашка или две - голямо престъпление. А истиските престъпници си въртят синджирчетата на свобода.
35
25
 
6
 
! Отговори
до42 преди 7 години
Ти къде прочете че бил пиян? Забелязал съм ,че по принцип най големите лузъри и асоциални типове са най злостни към институциите изобщо. Добре че има и такива форуми за да могат комплексираните елементи да си изливат вербалната енергия.
34
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скапан mишok. Не стига че кара пиян, катастрофира,дуе се че е милюцюнер, отказва проба с дрегер, но и намира един ***, който да лъже че е карал,вместо него-петтопковия тарикат с карта. Поведение на изпечен престъпник. Сега заради преживеният стрес, нека получи сто заплати накуп, вместо двадесет. А между другото, свалиха ли му номерата, или закона не важи за всички.
33
28
 
14
 
! Отговори
юрист преди 7 години
Тези тенденциозни статийки са толкова изтъркани и прозрачни...ПТП-та с материални щети в БГ стават десетки и стотици ВСЕКИ ДЕН, ама нали един от участниците е полицай и хоп - новина грандиозна.Освен това, ще го уволнят дисциплинарно заради отказа му да бъде тестван. Ако бяха установили алкохол - също. И не, съда няма да го върне. Такава е практика - бетон в последните над 10 години.Бързаме да плюваме, но "обикновения гражданин" в подобен случай получава акт, а не остава без работа, нали ?
32
1
 
9
 
! Отговори
Бг преди 7 години
Какво ще тества ,той не е полицай ,а пожарникар.Току що го казаха по БТВ.