4 коли на пепел. Кой? Защо? Полицията гледа клипчета

Учудващо няма преки свидетели на инцидента до НДК
17 мар 2017 09:15, Петя Славова
36
4 коли на пепел. Кой? Защо? Полицията гледа клипчета
Снимка: bTV

Полицията проверява всички записи от охранителните камери в района до НДК, където на 16 март посред бял ден бяха опожарени 4 автомобила. Работи се по версията умишлен палеж.

Още по темата

Всички записи от камерите от кръстовището и камерите на Центъра за градска мобилност ще бъдат иззети. Учудващо за полицията, на инцидента няма преки свидетели.

"Искам да апелирам, ако някой е минавал в района и е видял нещо, да подаде информация на телефона на дежурната на Четвърто РПУ - 02/98 24 160, като анонимността им е гарантирана", каза Теодор Тасев, зам.-началник на Четвърто РПУ - София.

Четирите автомобила са на хора, които не се познават помежду си. Паркирали са на булевард "България", защото мястото не е нито зелена, нито синя зона, но е на 30 метра от спирката.

Момче откри бутилка със съмнителна течност в кофа за боклук наблизо и я предаде на полицията.

Районната прокуратура е образувала досъдебно производство за умишлен палеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звучи много добре - полицията гледа клипове и моли гражданите за съдействие.
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До светлаако бяхме в държава където се спазват стриктно законите, сега на тези хубостници трябваше и актове за неправилно паркиране да им съставят, както и да платят разноските по гасенето на пожара!
28
2
 
12
 
! Отговори
Филм преди 7 години
Това като на филм бе, голям екшън. Искам и аз да се включа, а може и бат Арни да дойде.1) няма свидетели, познай защо- защото полицията не може да ги защити. Хората си траят2) всеки с малко мозък разбира че е умишлен палеж, какво още има да чудят и вайкат нашите компетентни полицай3) 99% сигурно е че е някой надрусан, без работа, без бъдеще и е решил да се сгрее. На прос народ какво друго
27
0
 
3
 
! Отговори
ГОГО преди 7 години
До Анонимен Открили са си топките.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Момче откри съмнителна бутилка..."А полицаите какво откриха??????
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахах и срещу какво точно ще свидетестват хората? Ако частната ти собственост се намира на НЕЗАКОННО за престой място, няма закон който да я опази от каквото и да е. За да пискаш за спазване на закона и зачитане на правата ти- що не си спазил закона на първо време и не си паркирал където трябва... В България масово хора, които нарушават закона пищят и реват, че законите не се прилагат. Не се излагайте.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да има преки свидетели, ще свидетелства някой срещу извършителите и какво? Те ще се измъкнат с условни присъди и ще превърнат живота в ад на този, който е помогнал на правосъдието. Аз не бих свидетелствал - полицията ще ме зареже да се оправям сам, кой ще ме подкрепи? Съжалявам за пострадалите хора, които търсят правосъдие, но в тази държава няма как да се получи.
23
2
 
17
 
! Отговори
любо преди 7 години
Няма и да има свидетели. Преди 3-месеца на 50 метра от 9 районно с мой колега намерихме пребит човек и го заведохме в районното. Заключиха ни в една стая и в продължение на над 3 часа ни разпитваха. Като се почне от от това защо сме го довели тук, а не в Пирогов и свърши с това дали ние не сме престъпници и сме го пребили. Мой съвет: видите ли някаква разправия или пройшествие: БЯГАЙТЕ.
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паркираните коли там пречат, браво на екзекутора
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГригорКак по-точно паркирала на платното кола би могла да пречи на пешеходец??? :D :D :D *** то с две гънки на мозъка, каква висша мисъл може да роди човек...
20
1
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
@знакА да си чувал, че зоната на действие на знак е до следващото кръстовище? Колкото и странно да ти се струва, входа за паркинга на НДК представлява точно това.
19
18
 
4
 
! Отговори
Григор преди 7 години
Ясно. Бедната пешеходна мишка изцърка. Още и е криво че в колите е топличко, удобно и се стига бързо, а автобусите ги чакаш по 30 минути на студените спирки и после висиш 1 час в задръствания. Споко, все ще си така, мишчице.
18
1
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
страх и потайност докато не се намерят смели хора които да излязат против тия главорези заради които нямам зехтин в шкафа защото е 20лв вече! а ти ако си смел обади се да видиш реакцията първо на диспечарката и после на самите полицаи които са изпратили при теб за да те разпитат - те ще са ти хората от които трябва да се пазиш най-много! всичко се знае и се контролира нарочно за да не може да се развиваме - ние които сме борбените и богатите! пък ти си мисли че анонимността ти е гарантирана:)
17
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея шмингели може и сами да са си ги запалили, за да вземат парите от застраховката и да си купят нови таралясници. От шофер могат да се очакват най-вече простотии винаги.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като носиш страх в сърцето си , не виждам защо пишеш по темата. Нямало анонимност?!? С такива като тебе държава, не се прави!Като се обаждат по 200 човека на ден ...На всички ли ще правят проблема??? Един път казвате единството прави силата на другия не било анонимно. Това е смехотворно.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема според мен , не е толкова кметски . В КАТ работят достатъчно полицай, които са подписали договор за работа, но просто не я вършат! Това се отнася за цяла България.Проблемът е манталитетен , почнете да работен и да спазвате законите бе хора?!? Всичко друго ,ще си дойде на мястото.....Просто работете! За това Ви плащаме заплати да пишете глоби и да пазите реда.
14
1
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
да ви светна - анонимността няма как да е гарантирана - за това и няма никой да се обади!защо там въобще има паркирани коли на най-големия булевард в София ??? то това е ежедневно възпрепядстване на спокойното преминаване и влизане към Дедракс и входа на НДК към складовете! па голяма работа че има там бариера и портиер!куките пак спят!
13
6
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Пълно е с диви селяни който си правят каквото си искат и понеже нито полиция, нито КАТ работят а само симулират дейност, явно това е начина да се постъпва с такива!
12
4
 
28
 
! Отговори
светла преди 7 години
Паркирането точно на това място изключително много затруднява движението. От няколко години този прощъпулник продължава без никой да си помръдне пръста и да го прекрати. Питам се как е възможно КАТ да си прави оглушки? И на много места по бул."България", "Черни връх" си паркират свободно. Заемат цяла лента, а после защо имало задръствания. Село без кучета е София, под мъдрото ръководство на бездарната кметица и корумпирания общински съвет!
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До знакТази сутрин вече имаше паркирали коли, въпреки че една от изгорелите още стоеше там.