Кои райони на столицата остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
19 мар 2017 11:30, Анисия Иванова
0
Кои райони на столицата остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 март (понеделник), съобщиха от дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на ул. "Ген. Георги Тодоров“ жк. "Фондови жилища“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на жк. "Фондови жилища“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Памир“ до бл. 3. 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Добри Войников“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. "Добри Войников“ от бул. "Христо Смирненски“ до ул. "Милин камък“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Войников“ ъгъла с ул. „Милин камък“. 

ПОради монтаж на пожарен хидрант, спирателен кран и изключване на уличен водопровод между бл. 41 и бл. 42 жк. „Горубляне“ (Експериментален) , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 41 и трафопост до бл. 42. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 41

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.


0
Още по темата: ремонти дейности
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари