Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
Обновена: 21 мар 2017 13:35 | 21 мар 2017 13:32, Венцислава Вельова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 22 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Плачковица" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Кораб планина" от бул. "Джеймс Баучър" до ул. "Плачковица"; по ул. "Трепетлика" от ул. "Бигла" до ул. "Галичица"; по ул. "Галичица" от ул. "Трепетлика" до ул. "Св. Теодосий Търновски"; по ул. "Св. Теодосий търновски" от ул. "Галичица"; по ул."Кораб планина"; по ул. "Плачковица" от ул. "Кораб планина" до ул."Бигла"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Кораб планина" ъгъла с ул. "Трепетлика". 

На 22 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Огражден" кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Черковна" от бул. "Ситняково" до ул. "Попова шапка"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Черковна", ъгъла с ул. "Огражден". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари