Променят движението в София заради мача с Холандия

Автобусните линии запазват маршрута си, освен №75
25 мар 2017 10:42, Петя Славова
6
Променят движението в София заради мача с Холандия
Снимка: Gol.bg

Въвежда се временна организация на движение в района на стадион "Васил Левски" заради футболната среща между националните отбори на България и Холандия, която ще се състои днес, съобщават от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 до 24.00 ч. на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул."Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул."Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 20.00 ч. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

От 19.30 ч. ще се състои шествие с маршрут от ул."Кърниградска" по бул. "Витоша", ул. "Алабин", ул. "Ген. Гурко" до стадион "Васил Левски", пише БТА.

От 18.00 ч. до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия номер 75, като се скъсява до Военна академия.

Още новини за спорта, четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
До 3-Анонимен преди 7 години
Там винаги е имало стадион ог 100 години бе и.д.и.от.Градът се разрасна.Това да не е будка за вестници че да го,,сложат" Куха младеж,куха.
3
0
 
7
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 7 години
Смалиха ли терена за да може нашите чалгари да отразяват успешно холандската атака 2
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми ше го променът Що да не променят Сложете още един СТАДИОН в центъра на София
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футбола е игра за професионалисти, а не за татуирани и разглезени чалгари, набедени за футболисти.