Части от София без вода в сряда

За засегнатите са осигурени водоноски
4 апр 2017 13:04, Мария Захариева
1
Части от София без вода в сряда
Снимка: Софийска вода

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Д-р Калинков" жк. "Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Д-р Калинков" от ул. "Царибродска" до бул. "Константин Величков", по ул. "Зайчар" от ул. "Д-р Калинков" до ул. "Добри Желязков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Д-р Калинков " ъгъла с ул. "Зайчар". 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Бесарабия" кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Бесарабия", ул. "Стоян Попов", ул. "Рилска обител", бул. "Ботевградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бесарабия"№36. 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Стария войн" кв. "Красна поляна" 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Радичевци" от ул. "Одоровци" до бл. 22.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Стария войн" пред бл. 23. 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Николай Лилиев" жк. "Лозенец" , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Николай Лилиев" от ул. "Вежен" до бул. "Черни връх" и ул. "Бреза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Николай Лилиев" №10. 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Роза" кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Роза" от ул. "Каменица" до ул. 646.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Роза" №24. 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Орешарска" кв. "Бояна", се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Орешарска" от ул. "Севастократор Калоян" до ул. "Хан Телериг", по ул. "Герганица" от ул. "Орешарска" до ул. "Байкал", по ул. "Десислава" от ул. "герганица" до ул. "Хан Телериг", ул. "Скакавица", по ул. "Байкал" от ул. "Герганица" до ул. "Десислава".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Орешарска " ъгъла с ул. "Герганица". 

На 5 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Горско пиле" кв. "Курило", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Козница", ул. "Иглика", ул. "Светъл път", ул. "Момина сълза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Горско пиле" ъгъла с ул. "Козница". 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На печелившите честито ! За сметка на това ,сметките ще са редовни и високи !!!!

Спонсорирани публикации