Кола блъсна снощи жена на "Цариградско шосе"

Пострадалата е около 40-годишна, тя е сериозно ранена
4 апр 2017 11:15,
18

Снимка: Булфото

Кола блъсна жена на бул. Цариградско шосе снощи. Инцидентът е станал около 20 часа, близо до разклона към ул. "Александър Жендов", съобщи "Булфото".

На мястото пристигна екип на спешна помощ и две коли на пътна полиция. Образува се задръстване.

Пострадалата жена е 40-годишна жена, която е в болница със сериозни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Независимо от това с колко е карал шофьорът, трябва да си тотален ненормалник, за да тръгнеш да пресичаш Цариградско. Това е все едно да пресичаш магистралата.Дано да се оправи жената, а шофоьорът да бъде наказан, доколкото е допринесъл за ПТП-то. Но много, много често съм виждал точно жени на средна възраст, които се отнасят тотално неадекватно и безумно към правилата за движение и конкретно към пресичането. На ден виждам поне 4-5 такива, които ИЗОБЩО НЕ СЕ ОГЛЕЖДАТ.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво прави тази цървулана на Цариградско шосе, там няма място за пешеходци.
13
2
 
11
 
! Отговори
??? преди 7 години
Всъщност главният виновник никой не го споменава. Главният виновник е този, който е създал убеждението в шофьорите и пешеходците, че могат безнаказано да правят всякакви нарушения и те ги правят, а резултата го виждаме.
12
1
 
13
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Защо спорите кой от двамата е виновен.Жената има вина със сигурност - това е ясно. Ако мъжът е карал с превишена скорост има вина и той. Толкова е просто. Няма защо виновен да е само един. Най-глупавите ПТП-та се случват именно, когато се срещнат двама тарикати.
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много отдавна вече няма тапи около Плиска заради автобусите и тролеите. Фандъкова се погрижи дотолкова да ги разреди, че вече тапи няма. Винаги когато съм минавал там движейки се с 79-80 км/час, покрай мен профучават едни, често на зиг-заг и едва ли са с по-малко от 100 км/час.
10
6
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Казваш, че когато колите се движат с 120 км/час при ограничение от 80 км/час, нямало значение ... Те затова стават такива катастрофи и умират хора, заради такъв начин на мислене. То и жената си е мислела, че няма значение, някои от шофьорите са си мислели, че няма значение, ... и жената я няма.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се движиш с 80км/час и на 20м пред теб излезе самоубиец- нямаш нищо, което да направиш. Всичко вече е ясно. ТРЯБВА да има съд за такова пресичане! Защото иначе държавата съучаства на самоубийците,които превръщат нормални хора в неволни убийци!
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8В 20:00 по цариградско със 140 няма как да движиш, трафика не го позволява. Най-много да е била 100. И при 80, и при 100 шансовете да оцелееш са едни и същи - минималниОптималната скорост при която човек има повече шанс да оцелее, отколкото обратното след удар с кола ,е 50 км/ч. За това ограничението в града е толкова. След това шансовете ти намаляват рязко в геометрична прогресия.
7
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената може и да е пресичала неправилно, но нищо не се казва за скоростта, с която са се движили колите участници в катастрофата. Едва ли са се движили с до 80 км/час, колкото е разрешената скорост там. По-скоро с 100-120-140 км/час.
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се построи ограда по цялото протежение на цариградско. Не един или два пъти са ми изскачали както римляни така и кучета а чат пат и хора.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързала е да не изпусне турскяит сериал.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
снимките са си баш от цариградско, колите са се намляли в основните ленти, а не в локалното
3
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доколкото разбирам жената е отивал към спирката на тролеите или обратното - слязла е от тролея и трябва да пресече локалното, което пак се води Цариградско шосе.
2
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наблизо до мястото има подлез, защо трябва да рискуваш живота си за 50 м повече ходене пеша.. Ще спестиш 1 минута, ами да изгубиш живота си..?
1
0
 
62
 
! Отговори
user преди 7 години
Как може да пресича на Цариградско?!