Ромски скандал в трамвая: Турци сме, нали помните историята?

Цял катун се повози без билети, но дойде контрольор...
11 апр 2017 10:37,
589

Публична тайна е, че в столичния градски транспорт има линии, в които контрольори не се качват, а ако се качат - не проверяват ромите. Този път обаче историята е различна.

Случката е от трамвай №20, а инцидентът е станал миналата неделя по обед.

"Както е спокойно в трамвая се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка. Естествено, те са без билети и биват таксувани", така започва разказът на Евгени Кирилов, заснел поредния скандал в трамвая.

Гратисчиите обаче гордо заявяват, че не са българи, а са турци. "Нали знаете историята, нали сте умни?!" - риторично питат те.

Ватманът спрял, отворил вратата. Мургавите гратисчии слезли, защото им било писнало от "говеда като тях".

При слизането си обаче един от тях се изплюл върху ватмана. Той от своя страна слязъл от трамвая с метален прът. До бой не се стигнало. За малко.

"Как може да са толкова нагли, гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство, гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд. Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист, но как да не стана при такива гледки?!??" - пита се Евгени Кирилов.

Вижте и какво се е случило:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 79Ами няма място за сравнение между нашенския "милиционер" и карабинера! С "връзки" последствията са ей такива! Нашенски ми ти мурафети!
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гочев 74Господине, ето защо проблема е наш български а последствието - ромско! Нямаме власт на място - мишките плюскат сиренето! Това е! А кой всъщност печели от тази изкуствено създадена ситуация?? Имат ли сметка депутатите-берачи да създадат една силна власт в името на народа а не против народа????????
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Италия на тия не им издават документи, само хвърчащи листчета. Като видят карабинера и лягат долу защото той с един откос може да ги свали всичките. Те нямат законно нищо и не трябва да им се издават лични карти.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се гневете на хората. Те ни избират депутатите.
64
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 65Що да го прави като българската народност сама и съвсем лесно си "снася"! Ромът не "снасял" лесно и оп.......да го трепем! А няма ли да е по-логично да проумеен и помъдреем за да си търсим и ние правата които ни се полагат??!!
63
1
 
17
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Добре, че не съм бил в този трамвай, щяха да ме развеждат сега по разни районни и някакви катуни да се събират отпред и да искат да ми счупят ръцете и зъбите...*** са много смели като са много. Ноо емнеш ли ги и са страхливци.
62
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз се обърках-до вчера твърдяха,че са индиици,а днес вече са турци.Тяхната националност е според валутата,която получават.Само социалните им помощи са български/Що така,бе брат'чеди?Ако ви секне помощта,тогава от кой етнос ще се пишете?
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българин! 66Аз лично и може би ти не сме им давали "баница"! Но не мога да кажа същото за нашите родолюбиви депутати-берачи в не чак толкова народното ни събрание! Те всъщност на никой не дават и от българи взимат защото ние българите сме им на "баницата" мекото! Ромът е с доста твърда *** и нали си нямат зъбки.......
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама те знаят историята ни?Къде,в Индия ли им преподаваха,защото тук,в България не ходят на училище.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 69И ще почнат да грабят още повече и "милиционерите" ни ще бездействат както са свикнали вече 30 години! Преди бяха адски активни ако някой пусне виц за Тошо-фараонски! За друго не ги търси!
58
0
 
22
 
! Отговори
браво! преди 7 години
ето го разковничето! Ами щом са турци - да ги пратим на Ердоган)))))))))): Тъкмо се чудим къде да ги денем!
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не съм расист но това е *** ***!
56
0
 
20
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
"Ромски скандал в трамвая: Турци сме, нали помните историята?" Що не идат да го кажат това в Турция или в някое село в Кърджали или Североизточна България, където българите от турски произход са мнозинство?!? Щото после я им намерят *, я не! Ама в София и то пред група българи ЕСТЕСТВЕНО МОЖЕ! И естествено НИКОЙ НЕ ИМ Е НАПРАВИЛ НИЩО! Както се казва в една народна поговорка: "Не луд тоя, който яде баницата, а тоя, който му я дава!"
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКъде са тия джебчии-българи?Единствените джебчии, на които съм се натъквал в София, Варна и Пловдив, са българи само по паспорт. Доста разпознаваеми са, защото вървят на тумби и се състоят от 7-8 млади силно "загорели" жени.Това е като твърдението, че българи си продавали децата - много го реферирате кюмюрджиците тоя феномен, ама аз никога не съм го виждал. А познавам мнооооого българи. Изоставете митологията и басните, защото сте смешни.
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 60 ,,ромите са следствието,причината е българска"В коя държава ромите са с добър авторитет ?В Словакия преди години в някой общини им въведоха вечерен час,взаимното съжителство винаги е за сметка на основният етнос,в която и да е държава в Европа.Основният ви недостатък е ,че нямате самокритичност ,за Вас другите винаги са Ви виновни за всочко.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Блейко 63На покрива развявайки българското знаме и в пълна дилюзия че е патриот! Много едобен вариант за накои "истински" български управници! Търпете още!
52
2
 
4
 
! Отговори
Блейко преди 7 години
Да повторя, за ромите първа класа безплатно плюс кафенце и кюфтенце, а българите на тавана с пет лева билетче.
51
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като отидат из Европа, защо не казват, че са турци, а се правят на българи.
50
2
 
34
 
! Отговори
нямам преди 7 години
БХК само това чака! Това са потиснати роми и те не са виновни за нищо. :D
49
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Гратисчиите обаче гордо заявяват, че не са българи, а са турци. "Нали знаете историята, нали сте умни?!" - риторично питат те."Жалко, че не съм бил там да им отговоря на руски... :D