Ромски скандал в трамвая: Турци сме, нали помните историята?

Цял катун се повози без билети, но дойде контрольор...
11 апр 2017 10:37,
589

Публична тайна е, че в столичния градски транспорт има линии, в които контрольори не се качват, а ако се качат - не проверяват ромите. Този път обаче историята е различна.

Случката е от трамвай №20, а инцидентът е станал миналата неделя по обед.

"Както е спокойно в трамвая се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка. Естествено, те са без билети и биват таксувани", така започва разказът на Евгени Кирилов, заснел поредния скандал в трамвая.

Гратисчиите обаче гордо заявяват, че не са българи, а са турци. "Нали знаете историята, нали сте умни?!" - риторично питат те.

Ватманът спрял, отворил вратата. Мургавите гратисчии слезли, защото им било писнало от "говеда като тях".

При слизането си обаче един от тях се изплюл върху ватмана. Той от своя страна слязъл от трамвая с метален прът. До бой не се стигнало. За малко.

"Как може да са толкова нагли, гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство, гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд. Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист, но как да не стана при такива гледки?!??" - пита се Евгени Кирилов.

Вижте и какво се е случило:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
54
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно са направили ромите! Българина това заслужава. Овчото племе да бъде изпомачкано!
7
1
 
47
 
! Отговори
проф. Ан преди 7 години
Идва моментът, в който ще се возят семейно му - по 30 човека с брадви. Оди им кажи нещо тогава! Изнасаме се къде управниците са част от народа и те така!
6
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално. Подобни се разпростират, докъдето им позволят.
5
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има разминаване на Текст и Клип
3
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Глобата ??? една българска учителка учителка я глобиха 30лв и я свалиха .
2
0
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 5Защото полицията няма да им направи нищо. А те може да потрошат трамвая и накрая пак ватмана ще има проблем. Докато не се приемат крути мерки срещу това нагло племе, няма да има ред в тая държава! Политиците, дето отглеждат тая *** за евтин електорат са за разстрел! Затова България ще изчезне от картата, заради продажтите ни политици, които съсипват народа си за да се докопат до властта!!!
1
2
 
42
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
нач, ако пишеме че няма държава, не се трие, а ако пишеме че болшинството у нас са тутманици и клатитаковници и че само плямпат , а навън си гледат върховете на обувките триеме. 20 лева хоно са си 20 лева хоно, дреме ви.