Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" планира ремонтни дейности
Обновена: 12 апр 2017 11:40 | 12 апр 2017 11:35, Венцислава Вельова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 13 април 2017 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ерма", вилна зона Врана, Лозен триъгълника, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Висо", ул. "Тинтява", ул. "Стара планина", ул. "Ропотамо", ул. "Ерма", ул. "Рила", ул. "Струма", ул. "Камчия", ул. "Марица", ул. "Арда", ул. "Пирин", ул. "Веслец", ул. "Черно море".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Стара планина", ъгъла с ул. "Тинтява".
 
На 13 април 2017 г. (четвъртък) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Батанджиев",  кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Христо Батанджиев", от ул. "Първа българска армия" до ул. "Свързочник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Първа българска армия", ъгъла с ул. "Христо Батанджиев".
 
На 13 април 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Детелина", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Детелина", от ул. "Здравец" до ул. "Кайгана".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска нa ул. "Детелина", ъгъла с ул. "Кайгана".

На 13 април 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Резбарска", НПЗ "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Резбарска", от ул. "Васил Кънчев" до Автобусен гараж "Малашевци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска нa ул. "Резбарска", пред "Топливо газ" ЕООД.
 
На 13 април 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Стефан Стамболов", с. Кубратово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района нa ул. "Стефан Стамболов", от ул. "Кирил Христов" до ул. "Никола Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска нa ул. "Кирил Христов", ъгъла с ул. "Стефан Стамболов". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари