За Великден: Полицейска акция на животинския пазар в Подуяне

Там могат да се намерят живи животни, месо, домашна ракия...
Обновена: 15 апр 2017 19:26 | 15 апр 2017 19:05,
10

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Ден преди Великден служители на пето РПУ в София провериха за нелегални търговци на пазара зад театър "София". 

Тържището известно като "хайван пазар" е известно на столичани като място, откъдето всяка събота могат да се намерят живи животни, месо и млечни продукти, както и домашни ракия и вино.

Въпреки празничния ден сергиите бяха препълнени със заешко, конско и телешко месо, прясно мляко, кашкавал, яйца, козунаци, както и живи зайци и кокошки.

Органите на реда съставиха няколко наказателни постановления на нередовни търговци въпреки техните протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
6
 
! Отговори
куре преди 7 години
спрете да колите беззащитни агнета бе варвари,нали много плюехте че мюсулманите колили много кочове,малко агне е това бе кви са тези измишльотини дето вярвате.
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези търговци не са незаконни тези търговци произвеждат био продукция която на територията на Мутрите е забранена със закон. Нямате право да пазарувате нито да продавате чиста продукция. Имате право да купувате от мутрите ГМО продукти и ментета. Имам приятел в лаборатория и му занесох от магазините на мутрите сирене кашкавал мляко боза пасти козунаци и какво си мислите че установи? На 100 % са правени с менте продукти. Или иначе казана с химия. Не купувайтеу химия тровят ви бавно но сигурно.
4
3
 
41
 
! Отговори
БГ стимул преди 7 години
Ей така, под европейско-хамериканска диктовка се унищожават дребните предприемачи и производители.Вместо местната власт да им съдейства - да изгради подходящи условия за съхранение и продажба на продукцията на тези хора, да им осигури навременен здравен и санитарен контрол, да ги стимулира да работят по правила за създаването на чиста и качествена продукция, администрацията в лицето на държавата по най-лесния за нея начин и услужлив за чуждите вериги, ги глобява и ги прави длъжници на държавата
3
2
 
42
 
! Отговори
Мистър 100% преди 7 години
Тези полицейски акции са наследство още от ,,Мутренските Времена''. По Великден,Никулден,Гергьовден,Коледа и Нова Година,винаги гонят и глобяват производителите на домашна храна ,за да вървят на мутрите ГМО-тата.Като искат да правят акции,да отидат в големите вериги,където само от гледане на отровна храна можеш влезе в Токсикологията. Да вземете да оставите хората на мира.
2
1
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Догодина искам животинска акция на Полицейския пазар.
1
1
 
47
 
! Отговори
аз преди 7 години
"Големите" си кихат където трябва, и биват гонени онези, които продават нещо истинско...