Зловеща находка: Откриха обезглавен труп в София

От полицията не съобщават дали тялото е на мъж или жена
15 апр 2017 12:01,
87
Зловеща находка: Откриха обезглавен труп в София
Снимка: архив "Булфото"

Обезглавен труп е бил открит в изоставена сграда на столичната улица "Скопие", съобщиха от полицията.

Сигналът за обезобразеното тяло е бил подаден преди 3 дни – на 12 април.

Полицаи от Второ районно управление са извършили първия оглед.

Засега от МВР не съобщават дали трупът е на мъж или жена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
15
 
! Отговори
2 преди 7 години
Познайте от три пъти ,кой днес в София обича да реже глави....отидете до центъра и се огледайте в лицата на първосигналните у-роди които пуснаха в страната нашите политици. Айде сега с постановление 208 ги разселете да ни дозатриете.
53
0
 
1
 
! Отговори
до 62 преди 7 години
Не дрънкай глупости!Венета си е баш негова дъщеря!А с Абаджиев си менкат жените за далавера на сигурност!Реално всеки си е с жената!
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София е най-доброто място за живеене. Ако не те пребият в градския транспорт, ще го направят на улицата. Късмет ще е ако не те убият, а вече и обезглавяват!А че ще ти подпалят колата е сигурно вече!
51
2
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
На Великден стават чудеса! Трупа възкръсна!
50
3
 
5
 
! Отговори
от МВР отричат преди 7 години
Няма такова нещо,някакъв полицай се избъзикал с журналята!
49
9
 
4
 
! Отговори
18:25 преди 7 години
Пуууу диваци такива! Къде са тия дето плюеха срещу Турция, че е Турция била дивашка държава..
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помните ли голямата авария в Девня през 80-те, при която загинаха над 20 човека?Ами откъде да я помните като за тези неща не се пишеше по вестниците и не се говореше по телевизията!
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
56, 57стига реди химни в чест на Нинова, няма кой да ти се върже. Нали я виждаме и чуваме какво приказва.Що се отнася до сина й, имаш ли изобщо някаква представа колко са талантливите средношколци в България, колко и какви международни конкурси печелят, но, кой знае защо, не всеки от тях отива в някой от топ университетите. Ами да са се включили активно в приватизацията и техните майки, защо не са се включили? Кой им е крив?
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 60Ти пиян ли си или някой ти плаща да пишеш небивалици.Престъпност имаше, но за повечето неща научавахме по слухове. Говоря за тежките престъпления.Обикновените квартирни кражби бяха ежедневие през 80-те години, а в РПУ казваха, че за разкриването на такъв вид престъпления работят само по сигнали, т.е. когато някой им даде готова информация.
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ханко БратТова е една особена част на София. В сравнение с "Люлин" и "Дружба", може да се мисли като част от широкия Център, но започва от надлез "Надежда" и върви между ж.к. "Банишора" и ж.к. "Фондови жилища", отвъд които е Захарна фабрика. В този район има пусти места и изоставени съборетини, там се въртят съмнителни декласирани типове. Бог знае какво се е случило, но не е първият тежък криминален инцидент в тази част на града.
44
3
 
19
 
! Отговори
Дориан преди 7 години
Рязането на глави на хора е типична "културна" особеност на исляма. При толкова много ислямски завоеватели в България, допуснати да нахлуят под предтекста, че са "бежанци", обезглавените трупове ще станат ежедневие! А имайки предвид колко много "бежанците" обичат смартфони и социални медии, скоро ще има и клипчета на самите обезглавявания качени в нета! Честита мулти-културизация, българи!
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до анонимен 65 А случайно да си чувал (явно не си или си "спомняш избирателно") за износ по второ направление?
42
4
 
1
 
! Отговори
до 69 Хасан преди 7 години
Прав си. Знааш ли само кък ги убичъм? . Шги скинъ.
41
2
 
25
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 години
Това е центъра на София. Представете си фавалите Люлин, Младост, Надежда, Обеля, там е касапница. Милиционерите обаче им е малка заплататааа.........Ами за толкова са учили. Без трудови навици, толкова.; -Пристигналите на мястото разследващи не могли да установят нито пола, нито възрастта на човека." - евала на разследващите, няма глава, няма пол?!
40
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 60 не знсм на каква възраст си . В комунизма икономиката бе нланирана и пазара за стоки и услуги бе в СИВ/съюз за икономическа взаимопомощ/ Контролиран от Интерпрограма наМосива. България произвеждаше само за СССР. Търговия исвън СИВ строго контролират пт Мосива.Сега с пенсионери работа не става.
39
1
 
24
 
! Отговори
Объркан преди 7 години
Поднесена така,тази новина не е никаква новина.Ако не можете три дни да разберете от какъв е пола на жертвата,да измъкнете някаква информация от полицията ,да разпитате живущите в квартала, а бе нещо като журналистическо разследване да се получи,а и малко историята да ни заинтригува ,по -добре не ни занимавайте с трупове.Със същият успех скоро ще ни цитирате и списъка с починалите в София и провинцията.
38
6
 
14
 
! Отговори
Bg. преди 7 години
Бойко влезе в действие, и така ще бъде занапред.
37
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много смешни и неграмотни коментари. Първо Борисов няма деца. Така наречената му щерка е дъщеря на жена му от Стефан Абаджиев. Тя си е родена в САЩ, след като жената на Борисов го изоставя и заминава с Абаджиев в САЩ. Борисов се присламчва към бившата жена на въпросния Абаджиев - Цветелина Карагьозова, известна от медиите като Цветелина Бориславова, дъщеря на небезисвестния генерал Карагьозов от 6-ти отдел на ДС. С нея обаче нямат деца.
36
2
 
13
 
! Отговори
невъзможна мисия 5 преди 7 години
Престъпна нация
35
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия Нинова има 3 висши образования и говори 4 чужди езика.Бойко Борисов едва избута килийното училище в Банкя, където майка му беше учителка и после благодарение на връзките на баща си, полковник от Народната милиция го записаха в развъдника за верни на партията малограмотни милиционери в Симеоново.