Части от София без вода в сряда

За засегнатите са осигурени водоноски
18 апр 2017 10:57, Мария Захариева
1
Части от София без вода в сряда
Снимка: Софийска вода

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Св. Наум" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Св. Теодосий Търновски" от ул. "Кръстьо Сарафов" до ул. "Йоан Екзарх", по бул. "Св. Наум" от ул. "Св. Теодосий Търновски" до бул. "Черни връх", хотел "Хемус", по ул. "Кръстьо Сарафов" от ул. "Св. Теодосий Търновски" до ул. "Милин  камък".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Св. Теодосий Търновски" ъгъла с ул. "Св. Наум". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "20 ти април" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "20-ти април" от ул. "Христо Ботев" до ул. "Лайош Кошут", по ул. "Лайош Кошут" от ул. "Христо Ботев" до ул. "20-ти април".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "20-ти април" ъгъла с ул. "Лайош Кошут". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Поп Богомил" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Поп Богомил" от ул. "Будапеща" до ул. "Веслец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Поп Богомил"№19. 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Козлодуй" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Козлодуй" от бул. "Княгиня Мария Луиза" до ул. "Цар Самуил", по ул. "Цар Самуил" от ул. "Селиолу" до ул. "Козлодуй".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козлодуй" ъгъла с ул. "Цветан Минков". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Бистришко шосе" с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на Вилна зона "Бункера".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бистришко шосе" ъгъла с ул. "Юрушка църква". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велчо Атанасов" кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Блага Димитрова" от ул. "Велчо Атанасов" до ул. "Георги Пеячевич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Блага Димитрова" ъгъла с ул. "Петър Богдан". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Капитан Райчо Николов" кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Капитан Райчо Николов" от ул. "Бесарабия" до ул. "Рилска обител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Капитан Райчо Николов" ъгъла с ул. "Бесарабия". 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цар Борис III" с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Аличо" от ул. "Пейо Яворов" до ул. "Цар Борис III".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Аличо"№5. 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. "Лазар Михайлов" кв. "Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по бул. "Лазар Михайлов" от ул. "Родна песен" до ул. "Глас народен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Лазар Михайлов" ъгъла с ул. "Геле Китов" . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари