Кучетата от приюта в София ще си търсят стопани

Три поредни недели ще бъдат на показ за осиновяване
3
Кучетата от приюта в София ще си търсят стопани
Снимка: Булфото, архив

В продължение на три поредни недели - от 23 април до 7 май, общинското предприятие "Екоравновесие" ще представи част от кучетата от приюта в Горни Богров в Sofia Ring Mall, където всички желаещи ще могат да се запознаят с тях, да ги разходят на обозначените за това места и при желание - да ги осиновят на място. Това съобщи пресцентърът на Столичната община.

Инициативата е част от кампанията "Подари си приятел", която популяризира осиновяването на кучета от общинския приют.
 
Доброволци от приюта ще разкарат историята на всяко куче и ще съдействат на желаещите да ги разходят и да си поиграят тях.

Те ще предоставят и насоки за отглеждането им в домашни условия. Екипът на "Екоравновесие" ще осигури облекчена процедура за осиновяване на кучета, така че всички, които искат да си "подарят приятел", ще могат да сторят това веднага.

Кучетата от общинския приют в Горни Богров са обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и чипирани, което освобождава собствениците им от полагаемия се годишен данък за отглеждане на куче в домашни условия, посочват от Столичната община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
СААМО ПИТАМ: преди 7 години
ТЕ САМИ ЛИ ЩЕ СИ ТЪРСЯТ......ИЛИ ОТ ОБЩИНАТА ЩЕ ИМ ГО ТЪРСЯТ??!!!А , ПРОФ-СЪЮЗИТЕ ШЕ ТЪРСЯТ ЛИ...??!АМИ ....ДЕПУТАТИТЕ...?
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звездичките затриха думата "КУЧ-КИ"..."Куч-ета" може,но "куч-ки" -не може!Свобода на словото,народе!