"Подари си приятел"! На четири крака

"Екоравновесие" представи кучета от общинския приют като част от кампания
23 апр 2017 17:13, Красимир Ангелов
30

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Виж други галерии »

В продължение на три поредни недели, от 23 април до 7 май, общинското предприятие "Екоравновесие" ще представи част от кучетата от приюта в Горни Богров в столичен търговски център.

Идеята е всички желаещи да могат да се запознаят с тях, да ги разходят на обозначените за това места и при желание - да ги осиновят на място.

Инициативата, на която днес бе даден старт, е част от кампанията "Подари си приятел", която популяризира осиновяването на кучета от общинския приют.

В рамките на инициативата, доброволци от приюта запознават на място гостите на мола с историите на кучетата и ще съдействат на желаещите да ги разходят и да си поиграят тях. Те ще предоставят и насоки за отглеждането им в домашни условия.

Екипът на "Екоравновесие" ще осигури облекчена процедура за осиновяване на кучета, така че всички, които искат да си "подарят приятел", ще могат да сторят това веднага.

Кучетата от общинския приют в Горни Богров са обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и чипирани, което освобождава собствениците им от полагаемия се годишен данък за отглеждане на куче в домашни условия, посочват от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Учуден 10А ти какви деца би снесъл? Учудени? А може би био-роботи чалготранс-лалугери? Е не е ли пълна държавата (диспансер) с подобни гено-факалий?
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пенчо 22Не е тъй попе! Поповете са психично-болни та гледат да се скрият у манастира барем ги не видят людете и да се чувстват защитени под "божествения" чадър! Ама Бог нещо почна да им праща скрити камери та им лъснаха "килипирите"!Любовтта към животните показва състрадание и съпричатие от страна на хората и съответно служи като мерило за тяхната Вяря в БОГ! Ей за това повечето попове и българи са "гейски" кауни по призвание! Това не се отнася за гейовете които имат чисти сърца!
13
7
 
11
 
! Отговори
човек преди 6 години
Нещастници безчуствени и долни същества!Вие не сте хора, няма нищо човешко във вас!Но от това страдате само вие!Съжалявам всички ваши близки и познати, че имат нещастието да сте част от живота им.Вие никога и на никого няма да дадете топлина, обич и преданост, както едно куче дава без да очаква нищо в замяна!Бездушни ***, болни, жал ми е за вас....
12
7
 
7
 
! Отговори
Пенка преди 6 години
До ПенчоПенчо, ти си болен мозък!
11
17
 
10
 
! Отговори
салам преди 6 години
с антифриз за всички четирикраки приятели!
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УчуденТо няма нация ква нация? Българска нация няма. Има едно огромно село където всеки е за себе си. Последното нещо което ще направя е да имам деца в тази вмирисана ***.
9
21
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
приятел може да е котката. кучето е мазен ибриkчия. по добре да бяха кръстили акцията, "подари си ефрейтор".
8
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам някой да ми подари приятел на осем крака, понеже ми се е приял октопод... а тия кучета защо не ги изнесем за Северна Корея или Виетнам? Хем някой лев ще изкараме, хем ще решим проблема с кучетата, хем на тия от "организациите" ще им се освободи време реално да ходят на работа и ще вдигнат БВП, производителността на труда...
7
10
 
29
 
! Отговори
Регистрация и такси преди 6 години
Кучетата станаха прекалено много в градовете. Всички по-големи кучета трябва да бъдат облагани с големи такси. Кучетата трябва да бъдат на двора на къщата, а не да ги мъчат по апартаментите.Всяко куче в града трябва да бъде стерилизирано, а кучетата от по-мощните породи трябва да имат задължителна застраховка, която да покрива всички щети ако кучето ухапе някого.
6
16
 
15
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
А бе тия кифли / с очила или без/ що не си хванат двукрак или трикрак приятел първо, щото на тая нация и трябват деца, а не ***
5
0
 
3
 
! Отговори
поздрав преди 6 години
Поздрав за форумеца с никнейма Куче с песента Белият бим,черното ухо.Луда главо чуй ме разбери,търговията трябва да върви...
4
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утайката на "нацията" са е разкоментирала пак виждам. Браво браво. То за друго не ставате я освен да леете простотия.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чучолигарчос тигана за палачинките ли ?
2
5
 
16
 
! Отговори
чучолигарчо преди 6 години
Аз вече съм подарил приятел на четири крака на жена си...като се насветкам с колеги и се прибирам на четири крака в къщи и жена ми ме милва...милва...милва...
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До социопатОф ама стига сте мрънкали! Егати кирливия народ дет излязохме! Стига сте чакали някой да ви оправи *** такива! Освен да хлечните друго не знаете!