Вижте къде няма да има вода утре в София

Софийска вода ще извършва ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Брегалница", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Брегалница", от ул. "Цар Симеон" до ул. "Пиротска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Пиротска", ъгъла с ул. "Брегалница".
 
На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Царибродска", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "Царибродска", ул. "Димитър Петков", бул. "Тодор Александров", бул. "Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Царибродска", ъгъла с бул. "Александър Стамболийски".
 
На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "8", кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "8", ул. "46", ул. "30", ул. "5".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "8", ъгъла с ул. "37".
 
На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Буземска", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Камелия", от ул. "Рождество" до ул. 687, както и по ул. "688", от ул. "Народно хоро" до ул. "Маестро Кънев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Камелия", ъгъла с ул. "688".
 
На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шандор Петьофи", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "Шандор Петьофи", от ул. "Княз Борис I" до ул. "Цар Петър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Шандор Петьофи", ъгъла с ул. "Цар Петър". 

На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Котел", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Котел", от бул. "Арсеналски" до ул. "Димитър Хаджикоцев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Котел", ъгъла с ул. "Димитър Хаджикоцев". 

На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Магкахан", жк. "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Макгахан", ул. "Уошбърн", ул. "Кочо Честименски", ул. "Никола Войновски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Макгахан", ъгъла с ул. "Найден Георгиев".
 
На 25 април 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Иван Щерев", жк. "Христо Смирненски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 13:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "Слатинска", ул. "Борис Новоселски", ул. "Иван Сергиев", ул. "Боян Магесник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Боян Магесник", ъгъла с ул. "Иван Щерев". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари