Части от София остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
26 апр 2017 10:34, Боряна Павлова
0
Части от София остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата


На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Хайдушка поляна" жк. "Славия", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Хайдушка паляна" от ул. "Житница" до ул. 691, по ул. 691 от ул. "Хайдушко изворче" до ул. "Хайдушка поляна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хайдушка поляна".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Проф. Иван Георгов" кв. "Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Проф. Иван Георгов" от ул. "Локомотив" до река Суходолска

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Иван Георгов" до център за бежанци "Военна рампа".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тимок" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Тимок" от ул. "Константин Стоилов" до ул. "Дунав".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козлодуй" ъгъла с ул. "Цветан Минков".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод ул. "Братя Лимброви" с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Димитър Тошков", ул. "Слави Турчев", ул. "Илия Манов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Евлоги Тодоров" ъгъла с ул. "Братя Лимброви".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Проф. Александър Райчев" вилна зона" Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Проф. Александър Райчев", ул. "Теодосий Икономов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Александър Райчев" ъгъла с ул. 7.

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Троянов път" с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Троянов път" от ул. "Липите" до ул. "Хан Крум"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Троянов път" ъгъла с ул. "Александър Стамболийски".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Влах камък" кв. "Орландовци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Кестен" от ул. "Железопътна" до ул. "Първа българска армия", по ул. "Първа българска армия" от ул. "Кестен" до ул. "Влах камък"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Влах камък" на автогара "Малашевци".

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Еровете" местност "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10:30  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Еровете" от ул. "Преки път" до бул. "Цар Борис III"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Eровете" ъгъла с ул. "Райска градина".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари