След студа и снега: "Топлофикация" пак спира парното

Дружеството започва и отчет на уредите за дялово разпределение
26 апр 2017 18:00, Анисия Иванова
2
След студа и снега: "Топлофикация" пак спира парното
Архив: Булфото

"Топлофикация София" започва отново поетапно спиране на отоплението в столицата от днес, 26 април 2017 г. с оглед преминаването към летен режим на топлоснабдяване, съобщиха от дружеството.

В края на миналата седмица се наложи инцидентото му пускане заради резкия спад на температурите в столицата.

От "Топлофикация София" напомнят, че стартира и кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2016 г. – 30 април 2017 г.

В тази връзка дружеството призовава клиентите да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени. Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища.

Клиентите имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време.

Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която, обаче, се заплаща според ценоразписа на съответната фирма.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Сладурче преди 1 година
Цяло лято няма как да работи :)
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е няма угодия, като го пускат, защо го пускат. Като го спират, защо го спират.