Части от София без вода в петък

За засегнатите са осигурени водоноски
27 апр 2017 11:09, Мария Захариева
1
Части от София без вода в петък

На 28 април 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран до бл. 47 жк. "Христо Смирненски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бл. 47, бл. 47А – ниска зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 47 и 47А.

На 28 април 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ген. Щерю Атанасов" жк. "Изгрев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Ген. Щерю Атанасов" от ул. "Никола Мирчев" до ул. "Латинка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ген. Щерю Атанасов " ъгъла с ул. "Латинка".

На 28 април 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Маестро Атанасов" кв. "Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Маестро Атанасов" от ул. "Наум" до ул. "Ябълкова градина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Маестра Атанасов" ъгъла с ул. "Наум".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудна работа...как така в никой европейски град извън Балканите няма нужда да се спира водата за ремонт и подмяна на чаркове?