Намазаха с боя паметника на Роналд Рейгън в столицата

Кого ядоса новият монумент - репортаж на Bulgaria ON AIR
Обновена: 28 апр 2017 19:22 | 28 апр 2017 19:15, Анисия Иванова
367

Паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън се появи вчера в Южния парк в столицата.

Днес осъмна боядисан като вампир. Бюстът се намира на входа на парка откъм бул. "Витоша", на така наречената алея "Роналд Рейгън".

Кого ядоса монументът провериха Ива Григорова и Виктор Вакрилов от Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-големи масони от червените капиталисти от БКП. Ленин е масон 33-та степен. Путин е масон. Всички червени са евреи. Ленин е евреин (Бланк), Путин е евреин (Шеломов). Медведев е евреин, Гея Станишев е евреин. Да не говорим пък за сексуалните им извратени наклонности.Ленин е гей и много от болшевишките лидери са гейове.Сталин е гей.Гея Станишев.И са мързели.Ленин никога не е работил,цял живот е бил на издръжка на юдео-масоните.На Гея Станишев първата му работа беше "министър-председател".
192
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажи му комунист и не го обиждай повече. Червените пенции имат толкова акъл, че мятат от балконите по 60000 лв.
191
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическа му работа. И какво като го изцапате с боя ще премахнете ли делото му?А измисленият бетон на Орлов мост кога ще се маха? Законът срещу комунистическите символи се прие и сега остава само да се махнат тези комунистически символи от всякъде.
190
7
 
12
 
! Отговори
u4en преди 6 години
За 9 май - Денят на Европа . Фандъкова прави подарък на софианци - преименува ул. Граф Игнатиев на ул. Роналд Рейгън и почва събарането на паметника на съветс. армия !
189
4
 
12
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
абе еврейски ***,господарите ви поне визите да ви бяха махнали,че то така много унизително се получи -лижете дирника на Америка, а те дори огризки не ви подхвърлят ...искаме да знаем по чие нареждане паметника на този гнусен слуга на юдо-масонската мафия е поставен в Софиа !!!???и искаме тази гадина на съд !
188
13
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Фъндакова - ул. Граф Игнатиев да се прекръсти на Роналд Рейгън ! Има решение на СОС за премахване на паметника на съветс. армия от София - какво чакаш !
187
4
 
12
 
! Отговори
пак далавера преди 6 години
Тоя паметник изобщо не си мяза!Някой пак е "усвоявал едни пари"!
186
8
 
5
 
! Отговори
Горбачов преди 6 години
Пролетарий от всички страни - извинявайте!
185
15
 
4
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Сега Нинова да обяснява пред парламента защо е допуснала партийни членове да се унижават така и да боядисват паметника на президента на САЩ.Очевидно в България има хора които уважават Рейгън и приноса му за падане на престъпния комунистически режим в България. Те са му издигнали паметник.Нека каже: Тя уважава ли тази част от българския народ или не.
184
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Anonymous - Да, бил е актьор, и то третокласен актьор, и като президент не блестеше с голям ум и интелигентност...Щом казваш! Обаче точно той изпя заупокой на се-се-се-рето, значи на нещо много по-посредствено!
183
10
 
8
 
! Отговори
каскет преди 6 години
До Анонимен - Комунизъм не е имало но комунистически партии имаше и те управляваха в условията на жесток теророр.Точно този терор, упражняван от комунистите, се нарича комунистически терор, накратко комунизъм. Имаше го!
182
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паметника по каква причина е издигнат? Поради това че е бил президент или актьор? Макр и в преносен смисъл и двете да означават едно и също.
181
4
 
2
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Всшност може и да си прав, сравнено с 2010. Ако тогава не е имало инос, сега може и да е 10 пти повече
180
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 6 години
289 Само бих се радвал ако това е варно, но то не е.....................
179
0
 
8
 
! Отговори
Во век и веков преди 6 години
Рейгън пръв враг на Тутраканската селищна система
178
1
 
8
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Да, да като в прикаките. Made in BG е толкова трсено в чужбина че не остава а втрешниа паар
177
3
 
5
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
До ГостГовориш за Кравария ли ? = Вашта *** ???
176
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз живях преди 89гискам да кажа на по-младите, за да знаят!преди 89 беше и лошо и хубаволошото: бе тоталитаризма, номенклатурата, властта мачкаше/ненужно в повечето случаи/ хората, липсата на демокрацияхубавото:равенството, братството, равнопоставеността, социализма, гарантираните хлаб, вода, покрив, образование, здраве, работа, достоен живот, малък стрес, много свободно време за игри и забавления, по-лека работа, относително равни доходи, от там, ниска престъпност, приятелство...
175
5
 
29
 
! Отговори
Заслуга на Рейгън преди 6 години
Рейгън няма никаква заслуга, той просто беше една кукла на конци.По негово време върлуваха вицето му дъртия Буш, ЦРУ и военните концерни.Като сателит на СССР и малка държава нас ни цакаха най-много.Благодарение на Рейгън подкокоросаха турците у нас да искат автонимия-бяха направени над 500 терористични акта-българки родилики бяха умишлено осакатявани от турски акушерки-България и българите бяха натопени в атентата срещу папата-и още и още, просто не ми стига мястото да напиша всичко
174
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
един от най-долните президенти на сащмразен и ненашиждан от самите американциразби, като подкупи горбачов с пари и разби хубавия ни живот, спокоен, задоволен, с малко работа и много свободно време, в общество развито на хиляди години напред техния капитализъм... продадохме се на алчността си и внуците ми ще плащат ценатажалки хора, жалък човек, долна ***, живях там 8 години ... и бях прокуден от родината си заради десни политики, ако може някой да го събори с камион, ще платя 100лвсрам