Кои квартали на София ще са без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
8 май 2017 15:28, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 май (вторник), съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цар Иван Александър“ жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Цар Иван Александър“ от ул. „Дебелец“ до ул. „Галичник“ и ул. „Галичник“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зографски манастир“ ъгъла с ул. „Цар Иван Александър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 253 кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228, ул. „Димитър Гущанов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“  кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Мара Бунева“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Железопътна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Буная“ от ул. „Франсис де Пресансе“ до ул. „Русалка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буная“ ъгъла с ул. „Русалка“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


0
Още по темата: ремонтни дейности
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари