Половин София без вода в сряда

За засегнатите са осигурени водоноски
9 май 2017 10:51, Мария Захариева
1
Половин София без вода в сряда

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Ботевградско шосе" кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Враждебна", местност "Япаджа", местност "Батареята", местност "Черно конче", бул. "Ботевградско шосе" от №260 до с. Долни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. "Враждебна" пред кметството. 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с направа на връзка между новоизградени   улични водопроводи на ул. "Цар Асен" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Витоша", бул. "Ген. Скобелев", ул. "Цар Асен", бул. "Патриарх Евтимий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цар Асен" ъгъла с ул. "Верила". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Неофит Рилски" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. "Неофит Рилски" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Белчев" ъгъла с ул. "Неофит Рилски". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кутловица" кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Юндола" от ул. "Кутловица" до ул. "Георги Пеячевич", ул. "Добромирка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Юндола" ъгъла с ул. "Георги Пеячевич". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Ген. Николай Столетов" жк. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по бул. "Ген. Николай Столетов" от ул. "Алдомировска" до ул. "Охрид".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Ген. Николай Столетов" ъгъла с ул. "Шумен". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Росица" с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Росица" от ул. "Вършец" до ул. "Синчец"
по ул. "Спортист" от ул. "Росица" до ул. "Стара планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Спортист" ъгъла с ул. "Росица". 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 519 кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Мими Балканска" района между ул. 511, ул. 510, ул. 519, ул. "Георги Спасов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. 517. 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Арх. Йордан Миланов" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Арх. Йордан Миланов" от ул. "Вишнева" до ул. "Кръстю Сарафов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Арх. Йордан Миланов" №26.

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. "Презвитер Козма" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от10:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Презвитер Козма" №30, 32, 34

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Презвитер Козма" №32.

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Христо Смирненски" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по бул. "Христо Смирненски" от бул. "Свети Наум" до ул. "Вишнева".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Христо Смирненски" №64.

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Възкресение" жк. "Разсадника – Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Вардар", бул. "Възкресение", ул. "Трънски майстор", ул. "Тома Никлев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Възкресение" ъгъла с ул. "Даскал Коле". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Иван Попов" кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Иван Попов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Гущанов" ъгъла с ул. "Иван Попов". 

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод в кв. "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Завод за отпадъци, Хан Богров, бензиностанция "Лукойл", ОП "Екоравновесие".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ОП "Екоравновесие".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние пък на село имаме вода!