За кой ли път? Сбиване в училище – пострадало момиче

14-годишната била ритната в гърба от момче в столичното 47-о СОУ
10 май 2017 16:15,
34
За кой ли път? Сбиване в училище – пострадало момиче
Снимка: архив, Булфото

14-годишно момиче е пострадало при сбиване в столичното 47-о СОУ "Христо Г. Данов".

Още по темата

14-годишната седмокласничка била ритната в гърба от момче. Инцидентът се е разиграл вчера следобед, но за него става ясно едва днес.

На място е бил изпратен екип на полицията. Детето е откарано в болница "Пирогов" за преглед.

Медиците там са оказали помощ на момичето и то е било освободено за домашно лечение, информира БНР.

Случаят е поет от психолози. Най-вероятно между двете деца не е имало стара вражда, а момчето е ритнало съученичката си след скарване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Рени преди 6 години
До Анонимен "Ама тези неща не са отсега. Ритник който не е ходил на училище, той не е получавал. Не казвам, че е редно, но децата не са идеални. Проблемът е, че много от тях станаха прекалено лоши и палят за щяло и за нещяло."В статията не пише, че след ритника момичето е паднало по стълбите. Припаднало е и е със счупена ръка.
25
0
 
1
 
! Отговори
redordead преди 6 години
някой як мъжага е бил щом е ритнал момичето в гръб. Ако съм на бащата на мацката, ще го хвана, и такъв бой ще му метна, че ще у държи влага, докато завърши гимназия...на 14 години вече не си съвсем дете и е нужно да поемаш отговорност за действията си.
24
1
 
2
 
! Отговори
до DANA преди 6 години
1. Някога най-интелигентните и начетени хора ставаха учители. Сега учители стават тези, които не стават за друго, а в дипломите им рядко се среща оценка, по-висока от 4. Има и изключения, за които професията е призвание, но те са единици. 80% от днешните учители са прости и ограничени, а някои дори са и неграмотни. 2. Това с униформите е пълна глупост. Някои директори ги въведоха, но за да се облажат. Делят печалбата с фирмата която ги шие.
23
2
 
5
 
! Отговори
DANA преди 6 години
Няма го този респект от учителя, който имаше преди много години. Да се въведе в междучасията дежурен учител, който да обикаля между учениците. ДА СЕ ВЪВЕДЕ УНИФОРМА ЗА УЧЕНИЦИТЕ! Действа възпитателно.
22
0
 
1
 
! Отговори
Бивш учител преди 6 години
Извинявам се за грешките по долу. Бях без очила и резултатът е видим.Да се чете изразходват, някъде, навън
21
2
 
5
 
! Отговори
Бивш учител преди 6 години
Проблемът е преди всичко в обездвижването на децата. Както в училище, така и у дома. ПО цял ден нагъват висококалорийни храни и напитки без да изразхорват енергията. Все някъд трябва да избие. И тези сбивания винаги ги е имало, но преди децата се биеха навин. Сега след училище се прибират в къщи и сядат пред компютъра или забиват нос в телефона и училището остава единственото място за социални контакти на живо.А за един ритник да викат полиция и да водят детето в "Пирогов", вече се изхвърлят.
20
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Тиквари-драскачи, разберете бай-после че деца са до 12 годишна възраст най-много.След това са юноши.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30г все соца виновен ... ама по соца такова нещо не можеше да стане, камо ли всяка седмица. По времето на соца, като се сбият, учителят ще иде, ще ги ошамари, ще се приберат вкъщи и ще кажат за какво са ги шамари, тогава следва 2ра доза. Ходи пак да се биеш и да се правиш на готин. 14г, какво соца и е повлиял на нея? Това са все деца на демокрацията, на соца вече са улегнали 40-50г. Това са последните поколения, повлияни от соца. Дисциплина, казарма а сега ДЕЦАТА се избиват в училище за гъзария
18
1
 
11
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Почти 30 години няма соц. До кога ще обвиняваме соца. Проблема идва от несигурния и беден живот, който живеем. Мръсничко е да обвиняваме миналото без да видим настоящето. Днешните ни проблеми няма да се решат от само себе си с обвинения на миналото.
17
0
 
10
 
! Отговори
Чибо преди 6 години
Мръ сен подлец, изчакал я е да се обърне и я е ритнал с все сила - е тва е страхливец! На думи се отговаря с думи, не вярвам тя да го е изритала или да му е посегнала. Комплексарче
16
10
 
4
 
! Отговори
АМИ , НОРМАЛНО Е: преди 6 години
ПОСТ -СОЦА......може да развъжда само хуни и озверели ***!...И КАК НЕ , бе......ТЕЖКО Е ДА СИ СВ.И.НЯ И ДА НЕМА КОЙ ДА ТИ ЗАБЪРКА.НЕМА ПАРТИЯ , КОЯТО ДА ТЕ ВОДИ И ХРАНИ....УЖААААААС......!
15
1
 
10
 
! Отговори
men преди 6 години
е бащицата тиква каляска бато бойко тиквочага подрисоф е пример за подръжание. успял човек, не с четене на книги а с бой, изнудване и епане на който хване едно време. не че той самичък шото е малко страхлиф но аверите му...
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До онбашиятаДали си спомняш, че преди няколко дни от един шут едно дете почина? Защото едно време не биехме до смърт, затова не бяхме в новините. А сега са толкова озлобени всички, че училището се е превърнало в джунгла!
13
0
 
23
 
! Отговори
Новото поколение преди 6 години
Браво, новото поколение показва че мозъчното вещество на някой племена като Хуни не се е развило много последните 2000 години. Обществото ни е обречено, защото бъдещето на държавата са подрастващите. У нас развъждаме хуни. Честито!
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В девети клас се преместих да уча в друг град и едно момче непрекъснато ми викаше кестен, защото съм от Кюстендил.На вторият месец от началото на учебната, се наложи да го шамаросам в час по математика защото това, че ми викаше кестен, го правеше много популярен и половината клас му се възхищаваше.След това всички от групата му спряха да ми се подиграват , а той вече ме уважаваше.Е верно не стана новина, даже родителите ми не разбраха, просто не се наложи.D
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тези неща не са отсега. Ритник който не е ходил на училище, той не е получавал. Не казвам, че е редно, но децата не са идеални. Проблемът е, че много от тях станаха прекалено лоши и палят за щяло и за нещяло.
10
1
 
12
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Според статията за случая било станало ясно едва днес. На полицията, медиците и родителите е станало ясно още вчера, на медиите е станало ясно днес!
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато чалгаджии и откровени селяци възпитават деца...това са резултатите.
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие ако някой си изкълчи крака,ще го раздухате като НАЦИОНАЛНА НОВИНА.Аман вече от амбициозни провинциални стажант -журналистки. Венцислава,от къде си бе дете ,това ли ти е ТОП-новината за деня. В ,,Ив. Вазов" един се спъна и падна,как не сте го отразили.?
7
2
 
24
 
! Отговори
Макаренков преди 6 години
Вече няма детски педагогически стаи , в които те чакаше здрав чичко с големи шамари - вече има психолози ! Интересно - с какво ли ще помогнат те , в случая - след дъжд -качулка ?! Ще си оправдаят кинтите , както обикновено.