Кои столични квартали ще са без вода във вторник

"Софийска вода" ще извършва ремонти
15 май 2017 11:29, Анисия Иванова
1
Кои столични  квартали ще са без вода във вторник
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата във вторник (16 май), съобщиха от водното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велбъжд“, кв. "Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района по ул. "Велбъжд“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Селимица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Велбъжд“ №27.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи по ул. „Баба Тонка“ - от ул. „Дунавски лебед“ до ул. „Константин Фотинов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка“ № 32.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кирил Божиков“, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. "Кирил Божиков“ - от ул. "Марко Бочар“ до ул. "Слатинска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кирил Божиков“ № 20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спряхте топлото, спрете студеното и накрая тока спрете и да затваряме държавата.