Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 18 май 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Йордан Димчев", кв. "Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Челопечене".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Яне Стоянов", пред 58 ОДЗ.
 
На 18 май 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Манастирска", жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Манастирска", от ул. "Трудолюбие" до ул. "Елисавета Багряна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Манастирска", ъгъла с ул. "Благородна".
 
На 18 май 2017 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на довеждащ водопровод до резервоар "Ловджийска чешма", район "Панчарево", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на вилна зона "Косанин дол", ул. "Българка", ул. 19, ул. 5, ул. 21, ул. "Руселия", ул. "Ранилист", ул. "Зима", ул. "Върбинка", ул. "Петров кръст", вилна зона "Градище", ул. "Охридско езеро".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на вилна зона "Косанин дол", ул. "Зима", ъгъла с ул. "Руселия"; вилна зона "Градище", ул. 21, ъгъла с ул. "Българка".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобрено качество на предоставяните услуги.

На 18 май 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Младежка", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по ул. " Проф. Васил Стоилов", от ул. "Георги Петров-Даскала" до ул. "Младежка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Проф. Васил Стоилов", ъгъла с ул."Младежка".
 
На 18 май 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Асен Йорданов", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Акад. Чудомир Начев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Асен Йорданов" №29.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари