Адвокати търсят изнасилвачи в София, вършали от 20 години

Обявена е награда от 100 000 лева за информация по разкриването им
11
Адвокати търсят изнасилвачи в София, вършали от 20 години
Снимка: Flickr.com

Двама изнасилвачи вилнеят от 20 години в София, а жертвите им се страхуват да подадат жалби срещу тях в полицията, разкрива адвокат Иван Тодоров пред "24 часа". Момичетата потърсили помощ при него и колегата му Григор Вълков. Двамата са обявили награда от 100 000 лв. за информация, която може да помогне за разкриването на бандитите.

Помощ при юристите са потърсили 3 момичета, изнасилени през 1997 г., 2008 г. и 2011 г. От свой познат Тодоров чул за случай от преди 2 седмици в кв. "Хладилника", който приличал на предишните посегателства.

И 4-те момичета били около 20-годишни в момента на изнасилванията. Разказали, че около 19 часа вечерта до тях спряла кола. Двама маскирани ги грабнали и напъхали в нея. Заради шока жертвите не са сигурни за модела, но казват, че е джип, BMW.

Момичетата са отвлечени от кварталите "Белите брези" и "Западен парк". През целия път до трамвайното депо в "Красна поляна" единият държал устата на жертвата, за да не може да вика. Там, скрити в храстите, единият изнасилвал момичето, докато другият я държал, разказа Тодоров. След това ролите се разменяли.

Приключили със сексуалните гаври, двамата бутали пари в ръцете на момичетата и им казвали да вървят напред, без да се обръщат. Така се подсигурявали от евентуално снимане или запомняне на регистрационните номера на джипа.

Адвокатите са съветвали момичетата да подадат жалби в полицията, но те не искали. Техни роднини са събрали награден фонд от 100 000 лв. Надяват се някой, който може да е видял нещо, да се свърже с двамата адвокати и да помогне за залавянето на извратеняците.

От СДВР обясниха, че в последните месеци няма нито една жалба за изнасилване.

"Това е нормално", каза Григор Вълков и обясни, че жертвите на такива гаври не подават сигнали и дори не казват на близките си, а страдат мълчаливо.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
някои преди 1 година
Кирил Крумов Лукаров град concorenzo близо до град Monza издава също и фалшиви български лични документи!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това може ли да бъдат мъже? ***!Да подадат жалба жертвите. Така ще спасят други момичета.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ги бяхме хванали...щяха да си изядат гениталиите сурови.
5
0
 
1
 
! Отговори
1989 преди 1 година
През 1990 в един град в Южна България имаше същия случай. Момичето на 14 г. Ни беше съседче. Вървяло по тротоара на централния булевард и от едно кафе тръгва някакъв хваща я под мишницата и се опитва да я набута в червена Лада с перденца на задното стъкло. Тя се дърпа и минава на другия тротоар и тръгва да бяга. Ладата я преследва по улицата и в насрещното. Тя трябва между блоковете. Прибра се с рев и я видяхме. Тогава с приятелите от махалата тръгнахме да ги търсим. Ако ги бяхме хванали....
4
1
 
20
 
! Отговори
тя преди 1 година
Нямало жалби и МВР добре им дошло! Не е необходимо да има жалби , щом има подобен случай , те са длъжни да си размърдат задниците и да си вършат работата , за която им плащаме не малко пари!
3
0
 
24
 
! Отговори
Мънго Джери преди 1 година
По-евтино ще им излезе ако си наемат снайперист и открият ловния сезон за изнасилвачи!
2
0
 
10
 
! Отговори
Асан,Мемед и другите преди 1 година
До Анонимен 1

Сакън, не давай такива съвети, с които може да лишиш от две булки колективо на целио Централен затвор!
И ние даваме по двайсетолевка ако ги фанат и после ги пратат тука! Чекаме ги с отворени обятия!
1
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно близки до властта /да, ЦЕЛИЯТ кримиконтингент е близо до властта/.
Близките да идат до Сърбия и да си наемат убийци за същите пари.