Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца

Драгомир никога не използвал преди личното си оръжие
Обновена: 19 май 2017 11:26 | 19 май 2017 10:07,
59
Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца
Снимка: архив, Bulphoto

"Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал "Витоша" никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", обяви адвокат Ася Манджукова, която е негов защитник.

Вчера 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.

Още по темата

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

"В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става", разказа адвокат Манджукова пред Нова тв.

"Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой. Драгомир е спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокатката.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", заключи Манджукова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно от почина на Дуерте във Филипините има ефект.
39
0
 
1
 
! Отговори
divola преди 6 години
e kakvo da pravim s nashti depotati i boiko borisov
38
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 6 години
Бог да прости починалите но сега всички потърпевши от тях да отидат в прокуратурата и да разкажат как и с колко са ограбени .... Не може да ограбиш някой с 100 к лева и да не очакваш възмездие !!!!
37
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 6 години
Да ... за да се постъпи така очевидно нещата са много дълбоки и ужасни. тези едва ли само с него са постъпили така !!! Това е било само последната капка. Нямаме държава .. това е видно ... няма правосъдие ... видно е ... няма полиция всички го виждат ... прокуратура и съд са само думи ... Какво очаквате ... мисълта за безнаказаност води точно до това. Като си безсилен срещу престъпниците .. решаваш проблема капитално. Не го одобрявам но и не мога да се поставя на негово място.
36
0
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
До АнонименНапротив , изпитва облекчение .. и той няма да види парите ама ония ще си гният в гроба.А и той няма да лежи повече от 7 години... убийство в състояние на АФЕКТ.
35
0
 
21
 
! Отговори
Цветелина преди 6 години
За съжаление това е реалността.Не казвам, че решението му е било правилно, но на хората наистина им писна да ги лъжат. Щом са се опитвали да хитруват и да си присвояват парите, без да плащат, явно така е трябвало да стане. А по повод оръжието - то друго с какво остана да се защитаваме ?
34
0
 
0
 
! Отговори
Gradinarov преди 6 години
Bg dulger ne e bg asker, bg katadjia, bg bareta, bg banker.Bg orajieto ne e istrument za gradej, a protiv grabej.
33
0
 
23
 
! Отговори
Техник преди 6 години
А аз мисля, че е било точно така.." няма да ти платя, оправяй се.." и човека е бил в безизходица. Трябва да има по-често наказани мошеници и "инвеститори"..
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пари, пари, много пари съсипани животи!
31
0
 
41
 
! Отговори
ivailo1403 преди 6 години
Това убийство, за мен е напълно нормална реакция на човек когото са измамили с огромна сума пари.
30
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не знае каква е истината... Може да са имали спор относно качеството на изпълнението, количества, цени, срокове и др.. Едва ли е така *** ,,Няма да ти платя, щото не искам". Тук разни първични и кръвожадни натури, вече решиха случая. Нека тръгне следствието поне.
29
3
 
3
 
! Отговори
Kupuvai bg stoki преди 6 години
Bg vazovski aroma tni stoki sa tochno podhodiasti!
28
0
 
59
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
Хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия". Народът ни е търпелив. Много взеха да се възползват от това качество на българите. Но опре ли ножа до кокала няма да има прошка. Това нека да е за урок за политиците и за "бизнесмените" ни.
27
23
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Извънземните са му говорили, сега жълта книжка, защото не помни какво се е случило. Ще съжалява, ама много ще съжалява ! Бог да ги прости умрелите! Може и те да имат вина! Но това не решава проблема! Но този човек вече е опасен за обществото!
26
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ПЪК ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ ИМАМЕ ДУМА, И ТЯ Е "УБИЕЦ".НА "КИЛЪР" ДА СИ ГОВОРЯТ В НАГЛИЯ И КРАВАРИЯ.ДЖУРНАЛЯТА, ЗНАЕТЕ СИ.
25
2
 
1
 
! Отговори
буахаха преди 6 години
До СпартакБон Джоуви е адски дразнещ комерсиален тип!
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде. И тая пaчa се включи в наддаването за издръжливостта на нервната система на българския народ. Тва джурналята не сте стока. Човека му паднало пердето от системни измамници и станал "килър". И съм сигурен, че напрежението, наптупвано от медиите години наред няма вина за това... Да видим кога и *** ще тръгне да отклонява вниманието. От какво толкова се страхува властта, че отново сте мобилизирани като водлива ограда срещу истината? Джурналя?
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам по-долните коменнтари и направо се чудя.Вариантът е само един-човекът си е работил честно,искал си е възнаграждението,отказали са му и ги е гръмнал!!!Така и трябва!!!Сега ще го изкарат психопат,лош работник и т.нХайде стига с тия простотии.Човек в нормално здраве да застреля други двама значи просто му е писнало!!!Няма оправия в държавата.Това е!
22
14
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
БСП са виновни за това, което се случва! 27 години 5 пъти на власт и сега няма съдебна система, която да предприеме мерки да защитава хората от измамници! До като нямаме нормална съдебна система споровете ще се разрешават с оръжие!
21
4
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Незнам колко е неграмотна авторката, ама ти прочете ли си това дето си го написал преди да го публикуваш?!