Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя

Извършителите на вандалската проява не са известни
19 май 2017 12:37,
319
Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя
Снимка: Facebook

Неизвестни лица заляха с бяла боя паметника на Роналд Рейгън в Южния парк, а главата му е покрита с червена блуза, пише "24 часа".

Още по темата
Потребители в социалните мрежи изразиха своето недоволство срещу повреждането на монумента през изминалата нощ.

Паметникът бе официално открит в началото на месеца. Специалните гости на събитието бяха бившият губернатор на Вирджиния Джордж Алън и американският посланик Ерик Рубин.

Дни преди откриването монументът отново бе осквернен от вандали, като тогава бе боядисан като вампир.

боядисан като вампир

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sofia/2017/04/28/namazaha-s-boia-pametnika-na-ronald-reigyn-v-stolicata.339548
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
6
 
14
 
! Отговори
77 преди 6 години
Мечтая се, около тоя паметник на Рейгън да се заселят за постоянно стотина гълъба...Да се намерят добри хора да им хвърлят всеки ден храна...Доволните гълъби по няколко пъти на ден да правят цвък, цвък , цвък върху паметника...С удоволствие в такава обстановка бих съзерцавал този паметник.Ако някой почитател на Рейгън, Рейгъномиката и Междузвездни войни реши да трепе прекрасните гълъбите, които вършат толкова полезна работа, тогава ще ревнем с пълен глас срещу него.Ти що трепеш гълъбите бе!
135
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така - паметник на Рейгън, на хамериканците, който бомбандираха София. Сега чакам паметник на Ердоган
134
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гатанка.Група неграмотни криминално проявили се и *** на обществото от гетата,ако вземат ,че го претопят на скрап.На коя страна ще застанат БХК?На Крум вярно паметник в столицата не е правен ,а има още 50 президента и кралици,диктатори,султани...
133
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо ни е паметник на Рейгън, моля ви се, в България?! Какво е направил той за я родината ни, та чак паметник да му правим?! Всичко е мижи да те лажем (превод: всичко е политика). В България на живите не се обръща такова внимание, както на паметниците. Лъха лицемерие във всичко вече, всичко е проформааааа.
132
4
 
17
 
! Отговори
РЕЙГЪНОПАД преди 6 години
Мисля че е редно да организираме РЕЙГЪНОПАД! Присъединете се към Фейсбук групата за да го свалим дружно и да си направим снимки след това! Въжетата са от организаторите участието от Вас! Събитието ще се проведе в Неделя в определеното време, което впоследствие ще се изпрати като смс! Нека кажем НЕ на чуждопоклонничеството. Да кажем ДА на българщината. Малко ли са нашите ханове, царе и герои революционери че да издигаме чужди паметници! Не на пълзящата деградация!
131
2
 
2
 
! Отговори
от УФ преди 6 години
Има ли паметник на Крум в София?Да Симеон 1 е грешката е моя.
130
2
 
24
 
! Отговори
Не може така! преди 6 години
До паметника на Рейгън, трябваше да има и паметник на Горбачов....! Двамата са еднакво виновни за настъпването на ДЕМОКРАЦИЯТА.
129
2
 
1
 
! Отговори
Владо преди 6 години
До u4enКакъв учен си? По-скоро ми приличаш на неграмотен.
128
5
 
17
 
! Отговори
до 151 преди 6 години
Айде стига с тия седесарски лъжи и *** опорки.Заплатата при Виденов беше 8 $ точно 2 часа на 15.2.1997 година, което беше изкуствено създадено.Ще има да го тръбите до 3 999 година.Хората взимаха по абсолютна стойност 3 пъти по-ниски заплати от сегашните, но цените бяха 10 пъти по-ниски.Така че като цяло при соца покупателната способност беше 3-4 пъти по-висока от сегашната.И нещата все пак не се изчерпват с банани и тоалетна хартия, нали.Има и други СТОЙНОСТ в човешкия живот.
127
2
 
3
 
! Отговори
До без преди 6 години
Идва просто от душата на някои г.азоблизци, ей така, спонтанно.
126
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каквото и да го заливат паметника на Рейгън, подвига на човекът Рейгън няма как да бъде заличен, той ще остане в нашата история като освободителят на България от престъпния комунистически режим и от крепителката на този режим кървавата съветска армия чийто паметник трябваше да бъде срутен няколко пъти до сега ако не бяхме такъв робски народ.
125
7
 
29
 
! Отговори
без преди 6 години
Не си спомням Рейгъновият принос за България, може ли някой да ми припомни,
124
16
 
9
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Има предложения ул.Граф Игнатиев да се прекръсти на ул. Роналд Рейгън и град Димитровград да се преименува на град Рейгън ! За да се укротят черв. ***. Има решение на СОС за премахване на паметника на съв. армия а кметицата бави - за да намалеят инфартите сред черв. другари !
123
6
 
22
 
! Отговори
Обективна преди 6 години
Мда боли когато оскверняват американски паметници на поробители! Но монетата има две страни! Преди боядисваха паметника на съветската армия сега на американски президенти запалили войни по цял свят! Интересно ми е ако дам на Асен Генов амотрепката 1000 лв дали ще го боядиса като спайдър мен.Знам че той за пари е готов и сестра си на арабите да даде!
122
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, освен това Червената армия е измислила кирилицата.
121
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 148Определено си неграмотен! Крум е водил битката в Византия пишат, че пред портите на Константинопол е бил Симеон 1 Велики ( Титана както са го наричали византийците)
120
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това прилича на арт инсталация на кристо
119
11
 
7
 
! Отговори
ЛЯВ преди 6 години
До АнонименАМЕРИКА БОМБАРДИРА ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ
118
12
 
2
 
! Отговори
аве преди 6 години
тука яко триете ве- сега 146 коментар е 144... А до тоя с омг - не хващаш дикиш, другарю! Мн. си плосък! КАка да не сме фалирали, 8$ заплата, помниш ли? при др. Виденов! А след бай Тошо - и потоп... Още сме на средата по доходи в Африка. НА черното бялото не можете да кажете, кратуни чугунени!
117
1
 
12
 
! Отговори
ЛЯВ преди 6 години
В КРАК С ВРЕМЕТО