Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя

Извършителите на вандалската проява не са известни
19 май 2017 12:37,
319
Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя
Снимка: Facebook

Неизвестни лица заляха с бяла боя паметника на Роналд Рейгън в Южния парк, а главата му е покрита с червена блуза, пише "24 часа".

Още по темата
Потребители в социалните мрежи изразиха своето недоволство срещу повреждането на монумента през изминалата нощ.

Паметникът бе официално открит в началото на месеца. Специалните гости на събитието бяха бившият губернатор на Вирджиния Джордж Алън и американският посланик Ерик Рубин.

Дни преди откриването монументът отново бе осквернен от вандали, като тогава бе боядисан като вампир.

боядисан като вампир

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sofia/2017/04/28/namazaha-s-boia-pametnika-na-ronald-reigyn-v-stolicata.339548
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се направи паметник на Горбачов, който освободи България от съветско владичество.
115
8
 
0
 
! Отговори
до 146 преди 6 години
разбирачите в днес край нямате- всеки се праи на по-умен от другия. То в БГ само такива май останахме, за тва сме на туй дередже... А човекът е прав, това , че не знаеш, че Крум умира от удар при подготовка на окончателен поход до Константинопол, е твой пропуск!
114
4
 
13
 
! Отговори
до омг преди 6 години
Тези три фалита са като второто пришествие ,историята реално не помни НРБ да е фалирала.Америка е фалирала от 30 години ,но не го е обявила нали знаеш колко им е минуса и коя държава им го купи?Такива като теб мишочета на хранилка ги правят тези паметници.Винаги ви е имало в БГ *** към новата сила за която се закачим.Да не плюеш мантри и преди 89 и преди 44 ви имаше.
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До уф 142Само че не е Крум а Симеон 1 Велики. Крум се бие с Никифор и си прави чаша от главата му. Браво на съвременните капиталисти, които наивно вярват в ЕС и САЩ. Не си помните историята вече!
112
4
 
21
 
! Отговори
Просто българин преди 6 години
Поставянето на такива паметници ме кара да се срамувам от сънародниците си. Ще дойде време когато всички американски символи ще бъдат забранени. Престъпленията им срещу човечеството рано или късно ще ги настигнат. Както стана с Хитлеристка Германия. СССР, скоро Ислямска Държава и.тнт
111
10
 
1
 
! Отговори
уф преди 6 години
Когато Крум обсажда Константинопол ,се досещат ,че има негова статуя в града,разрушават я и той умира"заклан от невидима ръка".
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"патриоти !"
109
14
 
0
 
! Отговори
O M G преди 6 години
До майорскиАз на колко години съм няма значение, ти с колко акъл си - това е друг въпрос. Какво е реализирано от това индиструализиране - аз ще ти кажа - 3 пъти фалит на държавата. *** да строят индиустриални мощности, е като да дадеш на *** да управлява корпорация. Те като са селски идоити няма какво друго освен глупости да изобретят. Идеята е била да се навлече тая ***, която управляват някъде, да и се дават по 100 лв. заплата и да мълчат. Капиш?
108
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно и съветският президент им е бил пионка, при това доста евтина.
107
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо с боя !? Директно с чук и секач !
106
16
 
7
 
! Отговори
231 преди 6 години
Няма да му е за последно ! Комунeта, руcофили и всякакъв подобен род национални предатели ги е яд , че Рейгън видя сметката на СССР-то навремето :D Колкото и пъти да го заливат с боя историята няма да я променят.
105
11
 
3
 
! Отговори
ф преди 6 години
Йорданка Фандъкова да сезира прокуратурата .....
104
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахах, браво на юнаците , така се прави
103
1
 
25
 
! Отговори
до 124 преди 6 години
Нe се възгордявай чак толкова с откритието си. Треторазрядният актьор беше само пионка, каквато са били винаги всички американски президенти с изключение на Ейбрахъм Линкълн естествено.Светът се управлява от световния ционизъм.
102
2
 
18
 
! Отговори
уф преди 6 години
Точно там му е мястото да гледа тези които му служат.Аз се чудя на всеки 20-50 години в България се завърта политиката на 180градуса и всеки път изникват нови кумирници ,да им се кланяме.Този дето е дал парите за паметника ,не можеше ли да сложи един паметник на забравен български герой ,а трябва на чужд президент,цар,държавен секретар и политик.Че сме в Нато и ЕС ясно ,но все пак това е толкова лицемерен жест.
101
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като български патриот подкрепям запазването на историческите ценности.
100
6
 
16
 
! Отговори
шОПА преди 6 години
По-добре да го махнат , така само разделя обществото и се псуеме един друг. Роналд не е обединителна фигура.
99
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи един треторазреден актьор е бутнал СССР на бунището на историята.Супер!Е, боядисвайте му паметника всеки ден, щом ви отърва, това няма да промени историята. Даже само показва колко дълбоко ви е вътре.
98
2
 
23
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
извинявам се за невежеството, може ли някой да ме светне поради какви заслужи аджеба има бюст на Рейган ? С какво той е допринесъл за добруването на нацията ? Ако е сложен от някоя грантаджийска фондация само да дразни и разделя обществото ще ви разбера - така си му е реда в условията на днешното съвременно робство
97
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Индустрия, та индустрия... И понеже я имаше индустрията, та всеки, който докопаше японски телевизор, беше полубог :DМного ясно, че СИВ беше добър - какъвто и *** да произведеш, СССР ти го дърпа, щото няма избор. И, естествено, при първия полъх на качество отидохме в канала. Защо чехите имат индустрия? Щото и тогава, и сега правят качествени стоки, затова.