Паметникът на Рейгън – вече почистен от боята

Неизвестни извършители отново поругаха монумента в Южния парк
19 май 2017 20:08,
124

Снимка: Булфото

Почистването на паметника на Роналд Рейгън в Южния парк, който тази сутрин осъмна залят със смес от бяла боя, монтажна пяна, лепило, както и червена блуза на главата, започна по обяд, информират от Булфото.

Още по темата

Припомняме ви, че дни преди откриването монументът отново бе осквернен от вандали, като тогава бе боядисан като вампир. Извършителите и на тази проява са неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е трябвало да го чистят, а да продължават да го цапат! Аз призовавам всички ежедневно да го заливаме с боя и каквото ли още не ... Нека покажем заедно на ПРОДАЖНИТЕ политици, на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ на Република България и нас българите, че вече ни писна от простотията им, и алчността им! Щом на тях им пречеше паметника на съветската армия, на нас българите ни пречи всичко свързано с Америка и Европейския съюз! Само така българи, продължаваме с цапането и рушенето на Рейгън!
95
2
 
1
 
! Отговори
Комсомолец преди 6 години
Каквото и да си говорим, кметът на град София фънъкова, много краде. А иначе един от най добрите приятели на де'до Рони се казва Иван Ночев от Карлово, родното място на Васил Иванов Кунчев. Дерзайте. -"Времето е в нас и ние сме във времето" Любим цитат на Мистър Рейгън. Темата е обширна за ужас на руските ватенки, сапаги, каскети, каски.....
94
1
 
2
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
какво толкова е направил, по начина пи койти СаЩ се бяха натопирчили срещу СССР навремето така и днеа срещу Русия, че и по яко.Какво излиза че днесшна Русия е по силна от бившия СССР.
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще махнете бетона на Орлов мост? Вече има и закон против комунистическите символи. Вече всеки, който разруши бетона ще изпълнява закона. А пенциите тук да не дърлят, а да си помислят за кой гласуват. За БКП, която им ограби пенсиите и ги обрече на мизерия.
92
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рейгън им разруши "Империята на злото" и те сега си го връщат уж. Ама СеСеСеРе нема да се върне дрогари.
91
4
 
7
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Няма ли някой "пиян" фандромист да премине "случайно" от там и да си замине с паметника ?За човек навредил и нищо не направил на България няма място тук
90
0
 
6
 
! Отговори
демократ преди 6 години
този паметник трябва да е срещу парламента.или на мястото на парламента!
89
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този паметник няма бъдеще.А Рейгън Господ го наказа. Взе му най-напред акъла, после живота.Беше едно хилещо се безмозъчно сэщество.
88
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХАЙДЕ ПАК! И ПО-ДОБРЕ!
87
11
 
3
 
! Отговори
koj преди 6 години
Ясно КОЙ: онези, които искат стария социализъм.Но не виждам да е изчистен паметника- по не на тези снимки.КАК щяха дечицата на биещите в гърдите "столетници" да учат в САЩ и др. подобни "лоши" страни?А МАСКВА МАСКВА...?И това е благодарение на Рейгън.Да почива в мир и светлина+.Никога няма да забравим ДОБРОТО, сторено от него: премахване на тоталитарния социализъм, комунизъм.( зло за света, защото са фашистки режими.вж.Жeлев.Ж.Фашизъм)
86
4
 
3
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Тръмп е като Рейгън - а другото е ясно....санкций...високотехнологично въоръжаване....ниска цена на петрола и Рассияе при СССР!
85
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политици като Рейгън се раждат веднаж на 100 години но това е трудно да се осъзнае от мух-лясъли комунистически мозъци.
84
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този паметник трябва да е срещу руското подолство за да им напомня кой е шефа ;)Америка, благодарим, че ни освободи от миризливия руски ботуш !
83
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 102: "По какъв повод този индивид има паметник в нашата Родина ???!!!Направил ли е нещо добро на България ???!!!"Доброто което Рейгън направи за България е, че помогна да се освободим от съветско владичество..., но явно само тебе е пропуснал !
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тато из ПравецА помниш ли как издигна паметник на все още живия Брежнев в Борисовата?
81
9
 
9
 
! Отговори
до 102 преди 6 години
По такъв както и "братската армия освободителка" в центъра на София.
80
9
 
21
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
По какъв повод този индивид има паметник в нашата Родина ???!!!Направил ли е нещо добро на България ???!!!
79
5
 
9
 
! Отговори
ГРУКГБЩАЗИДС преди 6 години
До Анонимен 92Да бе,сринал!Добре,че на таварищите-големци им се приискаха мерцедеси,яхти и много долари!И живот лично за тях по западен стандарт!А народа кучета го яли!И със СССР беше до там!А американците гледаха като наакани бебета,и се чудеха кво става!После решиха,че са победители!Руснаците пък нямаха нищо против!А сега,когато "победената" Русия си показа зъбите,това хич не им хареса!И нещо започна да им съмва,ама трябва още време!
78
5
 
7
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
Навремето е имало лозунг "Рейгън-враг на Тутраканската селищна система". Днес се е трансформирал в "Рейгън-враг на русофилите!"
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако така защитавахте паметника на цар Самуил.... А то светели му очите,гледал лошо,не му било там мястото...смешници!!!