Къде няма да има вода утре в София?

Прекъсването на водоподаването се налага заради ремонти
Обновена: 21 май 2017 17:11 | 21 май 2017 17:10, Веселина Йорданова
5
Къде няма да има вода утре в София?
Снимка: Софийска вода

На 22 май  2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Хайдушка поляна“  жк. „Славия“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Хайдушка поляна“ от ул. 691 до ул. „Житница“, по ул. „Житница“ от ул. „Хайдушка поляна“ до ул. „Хайдушко изворче“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушко изворче“ срещу бл. 32.

На 22 май  2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 89  жк. „Младост“ I, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 89 вх. 10 и вх. 11.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 89 вх. 10.

На 22 май  2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шибил“  вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Полски бряст“, ул. „Бяла река“, ул. „Клен“, ул. „Трилистник“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бяла река“ ъгъла с ул. „Клен“.

На 22 май  2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3-ти март“  с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“, ул. „Ботунски път“, ул. „Шабаница“, ул. „Долна махала“, ул. „Хемус“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Кръста“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До MaйMyнaтa

една трета от България живее в София,предполага се, че и твои роднини. или вие от каспичан идвате в софия само на екскурзия,да разгледате ескалаторите на ЦУМ.
1
5
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 1 година
Където кажат комунистите- там няма да има.