Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти
5 юни 2017 10:56, Анисия Иванова
3
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 юни, вторник, съобщиха от дружеството.

Ввъв връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. "Борово“ жк. "Борово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Борово“ - ул. "Природа“, ул. „Ястребец“, ул. „Пирински проход“, ул. „Солун“, по ул. "Подуево“ - от ул. "Борово“ до ул. "Топли дол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Борово“ ъгъла с ул. "Родопски извор“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Михайл Буботинов“ жк. "Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи по ул. „Михайл Буботинов“ - от ул. "Краище“ до ул. "Бяла черква“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Михайл Буботинов“ ъгъла с ул. „Бяла черква“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крум Попов“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Милин камък“, ул. „Синчец“, ул. "Крум Попов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Милин камък" ъгъла с ул. "Крум Попов“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Трети март", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Васил Левски“, ул. "Трети март“, ул. „Ботунски път“, ул. „Шабаница“, ул. "Долна махала“, ул. "Хемус“, ул. "Христо Ботев“, ул. „Кръста“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Горни Богров – пред кметството. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Изцяло подкрепям предходните два коментара. Живея в Борово и какво ли не изтърпях. Преди четири години - застрояваха нова кооперация срещу блока ми. От един месец поредната нова кооперация. Въздух не остана да дишаме. Това не е безобразие, а престъпление срещу правото ни да живеем нормално и спокойно.
2
1
 
10
 
! Отговори
Минувач преди 6 години
Някой трябва да осъди Столична община, нейният кмет и главен архитект, за да се научат да застрояват цели парцели, а не както им дойде наум и да създават дискомфорт на живущите около въпросните строежи и разкопки.
1
1
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Асфалтират улиците, след това разкопават и подменят кранове и оставят след себе си ***! В Борово около Ястребец и Природа в момента е един малък ужас. Някой е решил, че му трябва един парцел, общината дала разрешение и те цял ден блъскат - сутрин от 7, вечер до 9.00. Срещу строежа е нов блок, чиито апартаменти се пълнят с прах и мръсотия, но кой се вълнува от това. На всичкото отгоре три стари паянтови къщи продължават да стоят между строежа и новите блокове. Аман от хаос и неразбория.