Националисти: На София прайд не се борят за права, искат да властват!

Техни врагове са Бог и България, отчитат от "Национална съпротива"
230
Националисти: На София прайд не се борят за права, искат да властват!
Снимка: Facebook

Организаторите на гей-парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора, се чете в позиция на "Национална съпротива" срещу насрочения за тази събота "София прайд".

Още по темата

Според националистите става ясно, че организаторите на прайда са готови да нарушат закона и въпреки това, че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят.

"Както вече информирахме обществото, събитието което те предвиждат за 10.06.2017 г. не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт "Паметник на съветската армия" е зает от нас много преди те да го запазят.

Ние от "Национална съпротива" имаме лятна кампания под надслов: "Да изчистим София от боклука" и този район е част от програмата ни за този ден", посочват от организацията.

В своята позиция до медиите от "Национална съпротива" посочват, че участващите в парада "имат вече идентичност, различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността".

"Техни врагове са Бог, България, народа и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани. Тази тяхна нова идентичност ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете!", посочват националистите в своята позиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Да, да, да!
71
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 6 години
Има някаква световна истерия, че всички гейове и лесбийки са непременно подтиснати от 99.7 % от обществото. Т.е. от всички които не са обратни. Замисляли ли сте се от къде идва тази истерия ? От самозванци които претендират, че представляват всички обрани на тази планета ! Тези самозвани марксисти не са нито избирани, нито назначавани от когото и да било и следователно представляват себе си!Това напомня ли ви за нещо ? Ленин, Сталин, Хитлер ? Всички те бяха много загрижени ... в началото.
70
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласен съм с националистите - болните хора в болницата или на домашно лечение. Няма нужда да ни дефилират по прашки!
69
28
 
3
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Науката твърди, че хората, които не харесват хомосексулаността, то най - вероятно те самите са скрити хомосексуалисти.
68
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе кое е по-модно, да си гей или веган??за един прЕАтел питам
67
2
 
11
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Да отворят пропускаталан пункт за парада! Комисия да проверява дали халката хлопа достатъчно и чак тогава да се допускат. Може да им набиват селенова втулка отзад ако много отзява :)
66
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от любимите ми вицове:Какъв е този шум, Джеймс?- Гей парад, милорд!- И какво искат?- Еднополова любов, милорд!- Някой забранява ли им?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, ***, милорд!
65
5
 
11
 
! Отговори
Гюргя преди 6 години
Оф, да минава и да се маха, че ми писна 10 години по 3 месеца преди този парад да се шуми и да се траква безсмислено по клавиатурата...Не виждам смисъл изобщо от шума и олелията покрай това нещо.. аманАман от гейове, русия и терористи
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако продължим да се разсейваме по темата скоро хомосексуализма ще стане задължителен
63
1
 
31
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Васил Найденов е гей, а аз съм му фен. Азис е гей - не мога да го понасям. А някои хора нагло ме наричат хомофоб, само защото съм против абсурдния гей парад.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път да ме зарадват български политици с нещо
61
0
 
37
 
! Отговори
Инката преди 6 години
А защо се извършва тая чутовна простотия и позьорщина всяка година, след като хомосексуализма е напълно разрешен в България? Никой не ви спира да си бъдете обратни, само не ми го врете в очите все едно сте специални с нещо
60
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще се прави прайд на мъжете обичащи жени, хубава скара и студена бира - пишете ме!
59
13
 
11
 
! Отговори
Фашомян преди 6 години
Много хомосексуални има и в двата лагера,но в лагера на атакистите има(ше) и педофили което е по- грозно и брутално.Тия от парада поне са открити не са като другите да се крият със смокинов лист по голи фотосесии.И да се снимат в ъндърграунд гей филми за лични колекции като един дето уж беше баш национал-расиста ама залезе...
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** щял да води парада със *** в г..а Бойко и Цецо ще са в основната група.
57
5
 
27
 
! Отговори
White Wolf преди 6 години
Точно така, тия обратните са много нагли, НЕ се борят за никакви права, а търсят последователи да зарибяват момченца и момиченца в техните извратеняшки истории.....
56
2
 
1
 
! Отговори
White Wolf преди 6 години
Точно така ти
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕЛИ ДА УЧАСТВАТ, ЗА ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАНИ.
54
0
 
20
 
! Отговори
ivailo1403 преди 6 години
Митингуващите извратеняци верно искат да властват над другите, или поне да ни наложат да ги приемем и тях за нормални хора, не вършещи нещо лошо, ама няма да стане колкото и да се напъват.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко слез и си прибери версиийте.