Националисти: На София прайд не се борят за права, искат да властват!

Техни врагове са Бог и България, отчитат от "Национална съпротива"
230
Националисти: На София прайд не се борят за права, искат да властват!
Снимка: Facebook

Организаторите на гей-парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора, се чете в позиция на "Национална съпротива" срещу насрочения за тази събота "София прайд".

Още по темата

Според националистите става ясно, че организаторите на прайда са готови да нарушат закона и въпреки това, че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят.

"Както вече информирахме обществото, събитието което те предвиждат за 10.06.2017 г. не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт "Паметник на съветската армия" е зает от нас много преди те да го запазят.

Ние от "Национална съпротива" имаме лятна кампания под надслов: "Да изчистим София от боклука" и този район е част от програмата ни за този ден", посочват от организацията.

В своята позиция до медиите от "Национална съпротива" посочват, че участващите в парада "имат вече идентичност, различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността".

"Техни врагове са Бог, България, народа и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани. Тази тяхна нова идентичност ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете!", посочват националистите в своята позиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от ГЕРБ и БСП са ГЕЙОВЕ
91
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
П..стията е пряко свързана с педофилията. Никой не ражда гей, да си гей е личен избор. Това е възневидена от Господ, гнусота.
90
10
 
6
 
! Отговори
месара преди 6 години
само не разбрах тия " националисти " какъв *** от София ще чистят - ще лъскат съветския паметник или ще събират *** от кофите ?! а що се отнася до гей парада - не ходя да го гледам и не ми пречи , всеки има право на сексуална ориентация . гей паради има по цял свят .
89
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз протестирам срещу този протест, защото не искам някой, който има права като моите, да получи повече права от мен. И затова някой ме нарича гнусен и безчовечен? Нещастници объркани, докъде ще стигне наглостта ви? Обявявате ми война, а като запончете да получавате отговорите крещите, че това е насилие? Не, насилието още не сте го видяли. Но изглежда държите да го видите. Или сте нагли, или сте болни. Ако си признаете, че сте болни, няма да водя война срещу вас.
88
1
 
15
 
! Отговори
Момчето си идва преди 6 години
И после какво искате? Да ги уважаваме повече от родителите си!? А как да стане това, като ни ги набивате в очите постоянно, като постоянно четем за обратни, като постоянно ни се натяква, че ние сме някакви изверги, които ги лишават от правото да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ!? Ама това не е "право" драги мои! Това е безочливост! Уж сме еднакви и на всеки сексуалността си му е негова работа, а НАС постоянно ни занимавате с тия! ТАКА СЕ РАЖДА НЕПРИЯЗЪН! НАУЧЕТЕ ГО ПАРАДИРАЩИ, БЕЗМОРАЛНИЦИ!
87
1
 
14
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Предполагам че паталогично увредените "различни" ще постъпят умно и ще си подвият койрука!Ако ли не , жална им майка , националистите ще ги поотупат!Виж ако има мазохисти , естествено е да се кефят когато ги поотупват!Но не ги съветвам тия изчядия на извращенията човешки , да се мяркат край Паметника на Съветската Армия!
86
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и Путин ще присъства сменяйте пло4ата хибриди
85
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мисля, че трябва да се толерират такива изяви. Тези хора протестират за да им се дадат права, по - големи от на всеки друг. По големи от на средния човек. Аз съм съгласен, но да допринесат нещо полезно за обществото - да повишат раждаемостта, да намалят смъртността, да повишат продължителността на живота, да повишат собствената си производителност в сравнение с другите, да създадат нещо значимо, научни постижения, здравеопазване, икономика, образование - все сектори, в които сме зле.
84
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не са гейове. Това са евроатлантици. И наистина. не се борят за права - права имат колкото всички останали. Борят се за власт. А властта означава да имаш повече права от другите. Тоест, наистина се борят за права ;)))
83
3
 
15
 
! Отговори
до гея "Надя&qu преди 6 години
"Надя"-аз не харесвам гейовете! И не знам за каква "наука" пишеш-това са си лъжите на такива, подобни на теб. Не харесвам гейове, женен съм си и си има и 2 деца и готина жена. И на твойта" наука" ще й кажа-по-гнусно от гей няма! Колкото и такива като теб да се позовават на някаква "наука"-няма да ни промените мнението-щото сме БЪЛГАРИ-ГОРДИ! Турците не ни смениха вярата и вярванията-и "науката"- ти няма да го направи!
82
2
 
18
 
! Отговори
? преди 6 години
От 207 Коментара-останали са 101! Останалите са изтрити,защото ясно и точно хората са написали- това е гнусно, омръзна ни да ни натрапвате и рекламирате ***, няма да г и приемемьняма да ги толерираме,против тях сме! Нещо неясно?
81
21
 
6
 
! Отговори
коментор преди 6 години
ще повърна, коментарите са просто ужасни! къде отиде хуманизма и човечността?
80
16
 
4
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Някъде четох ,че хомофобите са скрити хомота.Аз като мъж се радвам на гейовете колкото повече гейове толкова повече свободни жени за мъжете.Проста математика...
79
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой направи хетеро парад, ще бъде ли хомофоб?
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 89 стани комунист така ще си и двете
77
7
 
6
 
! Отговори
O? преди 6 години
До НадяАко хората, които не харесват хомосексуалността, са скрити хомосексуалисти, а тези, които я харесват - са открити такива, то....олеее.... всички сме хомосексуалисти.....
76
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 92Прашките са удобни за лятото. Не съм обратен, но не ми е приятно да ми се поти дупето докато нося боксерки или слипове.
75
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зaради това изказване искаме оставката на патриотите.
74
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ези съвсем полудяха. Аз ще отида да подкрепя парада защото сме 21 век.
73
2
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
До НадяТи от къде знаеш, много ли четеш....