Промени в движението по ул. "Богатица" следващите дни

Ще асфалтират участъка бул. "Арсеналски" – бул. "Джеймс Баучер"
8 юни 2017 19:36,
0
Промени в движението по ул. "Богатица" следващите дни
Снимка: Архив, Булфото

Променя се организация на движението в района на ул. "Богатица" заради полагане на асфалтова настилка в участъка от бул. "Арсеналски" до бул. "Джеймс Баучер", съобщиха от Столичната община.

От 8.00 ч. на 10 юни до 24.00 ч. на 12 юни се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Богатица" между ул. "Бяла черква" и бул. "Джеймс Баучер"; по бул. "Арсеналски" между ул. "Богатица" и ул. "Попово"; по ул. "Кожух планина" между ул. "Богатица" и ул. "Славище".

Движението ще се пропуска по ул. "Димитър Хаджикоцев" и по ул. "Цветна градина".

От 00.00 ч. на 13 юни до 24.00 ч. на 15 юни се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Богатица" между бул "Арсеналски" /запад/ и бул. "Джеймс Баучер"; по ул. "Д. Хаджикоцев" между ул. "Попово" и ул. "Болград"; по ул. "Кожух планина" между ул. "Богатица" и ул. "Славище"; по ул "Цветна градина" между ул. "Богатица и ул. "Славище".

От 8.00 ч. до 24.00 ч. на 16 юни се забранява влизането на превозни средства през кръстовище ул. "Богатица", ул. "Св. Троица", ул. "Козяк", бул. Джеймс Баучер".

От 8.00 ч. до 24.00 ч. на 17 юни по ул. "Богатица" от ул. "Бяла черква" до бул. "Арсеналски" /запад/ и по него до ул. "Попово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари