Някои части на столицата – с понижено налягане на водата

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
1
Някои части на столицата – с понижено налягане на водата
Снимка: Софийска вода

Във връзка с изграждане на водопровод на Северна скоростна тангента се налага спиране на водоподаването от 20:00 часа на 10 юни 2017 г. (събота) до 12:00 часа на 11 юни 2017 г.(неделя) на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Рожен", от Северна скоростна тангента до Военно поделение.

С понижено налягане на водата ще бъдат с. Мировяне, кв. "Требич", кв. "Кумарица", кв. "Славовци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Рожен", пред Военно поделение.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на ГРОБ и Фандъкова. Геноцид до дупка за това просто племе.