Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"

Зам.-кметът Никола Вапцаров напуска с остри думи срещу Иванчева
12 юни 2017 15:52,
88
Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"
Снимка: архив Булфото

Зам.-кметът на "Младост" Никола Николов Вапцаров подаде оставка и отправи тежки обвинения към кметицата Десислава Иванчева.

Вапцаров, който е потомък на големия поет и съпартиец на Иванчева от "Нормална държава" публикува молбата си и мотивите към нея в профила си във Facebook.

В писмото си зам.-кметът обвинява кметицата в погазване на законите и ежедневни гаври със служителите в администрацията.

Още по темата

"Вие погазихте и каузата на Зелен Младост. Вие забравихте защо бяхте избрана и с каква задача бяхте номинирана от гражданите. С една причудлива комбинация от чиста проба некомпетентност и жажда да си осигурите втори мандат съумяхте да изпуснете всяка една възможност да спазите изборните си обещания", пише в мотивите си Никола Вапцаров.

Той обвинява Иванчева, че не е спряла строежите в "Младост", но е успяла да спре "Младост".

"Общината не работи и служителите, който работят в нея, работят в страх. Страх от това, че когато Ви дават преписка, вие не може да осмислите написаното в нея и ще сметнете, че Ви лъжат", се казва още в писмото за напускане на зам.-кмета.

Вапцаров дава и съвет на Иванчева: "Искрен съвет като човек, който смяташе някога, че не сте толкова неудачна, колкото изглеждате. Съветът ми към Вас е – подайте си оставката!", пише той и допълва: "Ако милеете за "Младост" и за вашите съграждани, подайте си оставката. Ако имате елементарен срам и минимално чувство за самооценка би трябвало да Ви е болезнено ясно, че вие не ставате за тази длъжност".

Зам.-кметът пише и че Иванчева била издигната за кмет от "Нормална държава", само защото всички останали, на които било предложено преди нея, отказали.

"Само вие като един типичен бай Ганьо награбихте тази възможност. Госпожо Иванчева, вие винаги ще останете част от нас, защото сме емоционално свързани, както доктор Франкенщайн със създаденото от него чудовище. И като споменах Бай Ганьо, ще завърша с мисъл от неговият брилянтен автор: "Пази Боже сляпо да прогледа!", пише в края Никола Вапцаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
9
 
26
 
! Отговори
Drakon преди 6 години
Тая кметица да вземе да си събира багажа...Вместо да се уточнят с експертите в общината как ще се променят Пуп-вете и за какво ще се плаща да не се строи. Както и къде ще има многоетажни паркинги.... от таз кметица само скандали и глупости. Не съм я избирал, но следващият път ще се постарая да гласувам за някой по-смислен кандидат. Защото тази е супер измислена и вредна за всички.Ако и е толква ценна заплатата да си каже, ще и съберем волни пожертвования и да ходи отдето е дошла...
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Порно държава.
56
15
 
19
 
! Отговори
zg преди 6 години
Не съм в течение на кавгата, но прочетох излиянията на Вапцаров. Само един извод мога да си направя. Не владее езика и много нескопосано и смешно скалъпва сравнения и цитати (тоне беше Франкенщайн, Бай *** и пр.). Срам за знаменития си предшественик, който, ако и да не е долюбван от всички заради политическата си насоченост, поне езика е владеел. Такива ми ти работи. Никогане е късно да станеш за резил, както се казва.
55
0
 
31
 
! Отговори
пр преди 6 години
Абе много започнаха да си говорят хората през фейсбук и туитър не е хубаво това , Тръмп говори на фбр шефа подчинен на кметицата на младост ...ае загубена работа с тея фейсбуци и туитъри някой ден ше се катурне каручката за един необмислен пост
54
12
 
28
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Боли ли, боли ли "софианци" от младост???!!? ППовярвахте на др. Кадиев??!? Ххахахах!! Личния солтестис на Дългия Инкасатор?? Ххаххаахахах!! Този добър човек дето мисли за хората а жена му препродава евтин ток от АЕЦ?? Ххаххахаахахах!! Шматкииииииииииииии! Късно е вече, до доматите е! Наздраве!
53
15
 
35
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Честито на "софиянците" от Младост!! Мухахахах! Вие си я избрахте! Другаря Кадиев ви преметна като последните хамсалаци с розови обещания!! Хихихихихи! "Софиянци" от село!!
52
7
 
23
 
! Отговори
аман беее преди 6 години
абе инвеститора, стига си спамил форума бе!! Аман от мошеници като вас!! Объркаха ви се сметките и ся ривете, е тва е!!! Да си ядете бетона!!! Да ви го налеят в ненаситните ви търбуси!!! Баси наглите и прости парчета сте честно!! Няма такава п.о.мия като вас!!
51
15
 
25
 
! Отговори
Нагла... преди 6 години
и хипер п*роста!!!! Тотална карикатура, нека й се радват всички които живеят в Младост!!!!!
50
7
 
12
 
! Отговори
издигвач преди 6 години
аз тази я надигах,надигах и я издигнах ......уговорката беше да издуха всички нови кандидат строители,пак аз лично се уверих че я бива в тази работа : издухва добреама вече каква работа ще свърши, не знам
49
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбрах какви конкретни прегрешения има кметицата - да ги изреди и ако смята, че е нарушила закони, да ги прати и на прокуратурата.Така написано е малко литературно - хората работели в страх. Защо работят в страх, кои проекти е спряла или прецакала кметицата, кои е пуснала в ход а не е трябвало. Аз като не съм от младост как да разбера за какво иде реч в тая статия и кой е крив и кой е прав?
48
5
 
3
 
! Отговори
smelo srce преди 6 години
abe Zam Kmete Vapcarov,twoiat diado e poet, moriak i edin ot nai-4istite i predani na ideiata v koiato ot cialoto si srce i dusa e poviarval I NE GO E BILO STRAH V TUMELA I E BIL RAZSTRELIAN ZASTOTO E POET I NOSI VIARATA I SILATA NA NADEJDATAa ti kvo se ufliankvas, i si smeni imeto na VAPCAL-OFF
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега уверихте ли се,че от цър вул,чепик не става,хайде отваряйте фризьорския саалун ,че да работим!
46
0
 
24
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Май си е точно негово парче. Строежите нарастнаха главоломно и то на известни с връзките си с властта фирми. Увеличаване на контрола по строежите не се забелязва. Продължават да си работят по балкански, без да зачитат нищо.
45
5
 
29
 
! Отговори
Пешо Секса преди 6 години
Сваляйте я!!! ВИдно е, че нищо не върши.
44
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата беше избрана от населението на Младост и то си заслужава този избор.Също както и целият Български народ напълно заслужава своята участ за това ,че от 1989 г насам избира само комунисти,чекисти и кгбисти на власт който заграбиха цялата държава!
43
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е по-умен от Тиквата Еднокнижник.
42
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ква точно работа е свършила Иванчева до момента?
41
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е единственият районен кмет, който върши някаква работа. Може би защото не е на прякото подчинение на Тиквун.
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е баи ганио като оня се разхожда на тавана на позитано и неси стои в офиса на централна гара и сега е на хаваи а пък аз ше копая мамули чее корумпиран до мозъка на костите
39
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление подобни некадърници са накацали навсякъде в държавната администрация и треперят и бранят панически службицата си. Блокират работата с тъпотията си и с нелепите си решения, но какво да се прави.....