Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"

Зам.-кметът Никола Вапцаров напуска с остри думи срещу Иванчева
88
Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"
Снимка: архив Булфото

Зам.-кметът на "Младост" Никола Николов Вапцаров подаде оставка и отправи тежки обвинения към кметицата Десислава Иванчева.

Вапцаров, който е потомък на големия поет и съпартиец на Иванчева от "Нормална държава" публикува молбата си и мотивите към нея в профила си във Facebook.

В писмото си зам.-кметът обвинява кметицата в погазване на законите и ежедневни гаври със служителите в администрацията.

Още по темата

"Вие погазихте и каузата на Зелен Младост. Вие забравихте защо бяхте избрана и с каква задача бяхте номинирана от гражданите. С една причудлива комбинация от чиста проба некомпетентност и жажда да си осигурите втори мандат съумяхте да изпуснете всяка една възможност да спазите изборните си обещания", пише в мотивите си Никола Вапцаров.

Той обвинява Иванчева, че не е спряла строежите в "Младост", но е успяла да спре "Младост".

"Общината не работи и служителите, който работят в нея, работят в страх. Страх от това, че когато Ви дават преписка, вие не може да осмислите написаното в нея и ще сметнете, че Ви лъжат", се казва още в писмото за напускане на зам.-кмета.

Вапцаров дава и съвет на Иванчева: "Искрен съвет като човек, който смяташе някога, че не сте толкова неудачна, колкото изглеждате. Съветът ми към Вас е – подайте си оставката!", пише той и допълва: "Ако милеете за "Младост" и за вашите съграждани, подайте си оставката. Ако имате елементарен срам и минимално чувство за самооценка би трябвало да Ви е болезнено ясно, че вие не ставате за тази длъжност".

Зам.-кметът пише и че Иванчева била издигната за кмет от "Нормална държава", само защото всички останали, на които било предложено преди нея, отказали.

"Само вие като един типичен бай Ганьо награбихте тази възможност. Госпожо Иванчева, вие винаги ще останете част от нас, защото сме емоционално свързани, както доктор Франкенщайн със създаденото от него чудовище. И като споменах Бай Ганьо, ще завърша с мисъл от неговият брилянтен автор: "Пази Боже сляпо да прогледа!", пише в края Никола Вапцаров.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление подобни некадърници са накацали навсякъде в държавната администрация и треперят и бранят панически службицата си. Блокират работата с тъпотията си и с нелепите си решения, но какво да се прави.....
39
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вапцаров.... ако е погазила законите има съд бе офлюв .... не изпадай в истерия . Уж претендиращ за нещо пък пускаш епитети в действие
38
6
 
29
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Определено откакто е кметица, абсолютно нищо не сме усетили да се е променило! Колкото сигнали сме подавали, все същата работа! Общината само се оправдава и никаква работа не върши!
37
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая сигурно му е отказала
36
11
 
39
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Признавам, че Деси Иванчева не блести с огромен интелект, но поне се бори срещу строежите. Спомнете си Цвета Авджиева, този Ценко Чоков с пола, който въпреки неизброимите си престъпления си живее преспокойно бе нито едно обвинение. Никога повече ГЕРБ в Младост!
35
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направи гладна стачка бе шмульо ! Кво си играеш. И ти ща клекнеш пред мангиза ако не си клекнал.
34
13
 
15
 
! Отговори
Цончо преди 1 година
Ето защо не трябва да се раздават референдуми на корем. Гражданята от Младост избраха и осраха квартала си, берекет версим, ама не искам това в национален мащаб. Аман от прости и необразовани хора с големи претенции. Сега 4 години ще "позеленявате" от ядове в Младост, но нищо ще се научите.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от 34 Оппааа...не сте болни- видях най долу една статия със зарина.
Вие сте уникални, бе!
32
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Информация от кухнята: Този Вапцаров е от партията на Кадиев и Кадиев съботира кметицата... Мяка им на тез мрсни комунисти, партията си менят ама нрава не! Мислех го Кадиев за читав, но то не може да си в Голямата Игра от толкова години и да не си куче...
31
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на тази г-жа, пое Младост във наистина тежък момент и въпреки многото некомпетентни общинари и тежкото социалистическо блато нещата вървят само напред и нагоре. Нека си завиждат номенклантурните синчета, oвцата като не достигнала гроздето и рекла то кисело. Полека лека панелките ще изчезват и там ще се строят свестни и годни за живеене сгради.
30
4
 
15
 
! Отговори
SILANCE преди 1 година
Продължение. Тревата се коси от общината. Има си човек,получаващ заплата,за да планира и контролира това. И му е задължение,което не зависи от кметицата. И колко още неща... Да не говорим колко документи изчезнаха,за да не се докаже в съда нечистоплътното прехвърляне на собственост,за да може да се издават разрешения за строеж. Днес са заградили пространството между двата входа на подлеза на спирката на Окр. болница,за да строят нещо... НЕкоя барака ли? Мястото е метър на метър ... Кметицата л
29
16
 
8
 
! Отговори
SILANCE преди 1 година
До Червен кадиев,Кротко с величаенето на вапцаров...Бил е подводничар и му се е плащало от чужда държава да стеля и да саботира България. Да не говорим с какво свързаха наскоро твърдението му,че в затвора ставаш човек - с ОПГ за отвличания и убийства. Колкото до кметицата,едни птичка пролет не прави. Жената каквото и да поиска,общинарите търгуват с влияние помежду си от край време. Всеки "страничен", дори и наистина избран, ще проваля. От коментарите се разбира,че тревата демонстративно не е ок
28
16
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Всички ли червени момиченца сте толкова ниско образовани , бедни и сърдити. Живеете си в някакъв си ваш свят, а всъщност Бойко мисли и за вас , поне за това му благодари и се върни в училище да го завършиш поне него!
27
7
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 1 година
Веднага хващай пътя за 4 - ти километър, че си много опасен за околните, особена за децата и възрастните хора! Хайде, и по-бързо. По път можеш да минеш през Банкя и да оближеш там един тлъст задник, все ще изкараш някой лев за вафли от лавката на психиатрията. Впрочем, много ти здраве от боковия авер Дебелян Пеевски. Тия дни питал за теб как си с розовите хапчета, понеже ги имал в излишък и щял да ти даде една - две опаковки.
26
16
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 1 година
Щом има такъв вой,тази жена вероятно върши работа.
25
4
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Ми то вие си я избрахте, щото послушахте Кадиев...Сега ще си берете плодовете...
24
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още преди да я изберат не ми се виждаше читава!
23
1
 
3
 
! Отговори
666 преди 1 година
Чета и не вярвам ,имали сте ливади за косене ,за оране,може, може ,но моята ножица и моя плуг са само за триъгълни !
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ??

Не можеме да си окосиме щото ще си счупиме маникюрите и няма да можем да идеме на гей-парада.
21
50
 
16
 
! Отговори
Горд Гербер преди 1 година
Не намесвайте Герб и Бойко Борисов във вашите грешни решения. Горд съм от управник като Бойко, честен и мислещ за народа. Толкова много направи за нас , Герб имате моят глас завинаги!