Собственикът на чантата в метрото: Забравих я, голяма простотия!

Досетил се малко по-късно и веднага сигнализирал
12 юни 2017 19:22,
29

"Моя беше чантата, забравих я в бързината, голяма простотия, направо нямам думи!".

Така обясни ситуацията собственикът на забравената чанта в метрото, която днес вдигна на крак полицията. Припомняме, че заради това влаковете минаваха само транзитно през метростанция "Софийски университет Св. Климент Охридски", без да спират.

Още по темата

Забравилият багажа си Владимир обясни пред Bulgaria ON AIR, че е оставил чантата на металната седалка на перона. Вътре имало само хартия и документи.

"Досетих се 15 минути след това и веднага се обадих на службите. Действаха много професионално, на свръхвисоко ниво. Благодаря им за съдействието и че не ми взривиха чантата", коментира още мъжът.

Друга пътничка сподели, че е станала свидетел на такава акция в парижкото метро.

"Буквално за секунди се изпразни всичко, хората бяха подготвени. Нямаше паника", коментира тя.

По повод на този случай столичният кмет Йорданка Фандъкова настоя, че точно така трябва да се реагира и да не се подценява, който и да било сигнал.

"Апелирам гражданите да бъдат по-внимателни, защото това мобилизира сериозни усилия при всеки сигнал", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фандъкова си е права. В такива времена живеем, че не можеш да подцениш такива едни обстоятелства. И аз да видя такава чанта някъде на някоя седалка без собственик и аз бих се обадил на ченгетата веднага. Това че не се е случвал у нас такъв терористичн акт чрез подобни прийоми не ни застрахова. Онова в Сарафово беше от друго естество.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки може да забрави чанта, човекът с нищо не е виновен, случва се...Проблемът е, че вкараха всякакви ислямски ***, които могат да поставят в такава чанта експлозиви...