Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?

Причината – жената поискала да й сменят развалени череши
272
Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?
Снимка: Facebook

Жена е била удряна от роми пред очите на петгодишната си внучка на столичния пазар "Димитър Петков". Причината - искала да й сменят черешите, които й изтеглили, защото по-голяма част от тях били развалени.

Жената се оплаква, че на сигнала й не се отзовали от полицията. За случая, който е от вчера, Нели Томова разказва във Facebook.

Когато попитала може ли да й сменят черешите, последвал удар от продавача в главата й с двата килограма череши, които купила по-рано.

"Започна да крещи по мен (продавача - бел. ред): Изгони ми всичките клиенти, няма да ти върна парите, няма да ти дам череши. Това всичко пред внучката ми и пред цялата опашка. Изкрещях да не ме докосва. Изведнъж, без да разбера откъде, изскочиха други. Две жени почнаха да ме удрят. Обиколиха ме отвсяккъде. Уплашиха детето много. То започна да пищи и да реве. Опитвах се да го предпазя от тях", разказва Нели Томова.

От всички зяпачи наоколо се намесили двама души - мъж и жена. По-късно пък други казали, че ще изчакат полицията, за да свидетелстват. Пострадалата Нели позвънила на спешния телефон 112.

"Обади ми се дежурният от 3-то Районно. Каза да стоя настрана, че тези там същите били много нагли. Почаках, но скандалът продължаваше, а аз се надявах полицията да дойде. Но .................уви! Позвъних на телефона, от който ми се обадиха от Районното, за да попитам кога ще дойдат. Отговор: Ми представете си, че има по-спешен случай! Ако не бяха мъжът и жената да ме защитят и предпазят мен и детето, можеше да е спешен случай наистина!", разказва пострадалата жена.

Снощи тя разбрала, че са я удряли здраво по ребрата и главата, защото имала силни болки и синини.

От полицията така и не дошли. Казали й само: "Ми елате тук да опишете какво е станало и там има камери, не се безпокойте!".

Жената си тръгнала заради внучката си, която се уплашила от случилото се. Дъщеря й обаче отишла на място да чака униформените да дойдат и тогава разбрала, че става дума за роми от Стара Загора. Час и половина след случилото се обаче полицай не се появил.

"Звънях на същия телефон на полицията по-късно да питам дали ще отидат изобщо, но телефонът ми беше затварян и се правеха, че не чуват. Питам къде живеем и защо са ни институциите? Май трябва да се саморазправяме и защитаваме сами! Трябва ли да има вендета, за да живеем в справедливи взимоотношения?
Но за тях няма закони и правила!", пише жената.

Докато чакала полицията, тя успяла да снима сергията, като уточнява, че на пазара тя е под номер 6.

"След като полицията не реагира, към кого да се обърна? Кой ще излекува травмата и ужаса на детето?", пита Нели Томова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
29
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
куките не работят - какво протестират даже!!!!
98
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е ,че имаме много полицаи,но нямаме полиция.
97
1
 
30
 
! Отговори
И преди 6 години
Да се обърне към частна охрана. Полицията в България не е, за да пази обикновените хора, който още не го е разбрал.
96
6
 
14
 
! Отговори
Каракачанов преди 6 години
В Русия съм ,в Русия съм
95
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление прекалено много станаха тези инциденти. За съжаление медиите се използват като средство за задвижване на държавния апарат. За съжаление хората масово искат пари, пари и пак пари. Искат власт. Никой не си мърда пръста за обикновенния човек. Малко хора останаха. Хора в истинския смисъл на думата. Безсилни сме пред прокобата която тегне над обществото.
94
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че полицаите ги е страх от ромите
93
2
 
26
 
! Отговори
1 преди 6 години
мддд, познато, не е изненада ромската агресия а безразличието на гражданите. в събота в парк Заимов, посред бял ден при пълен с народ парк на синът ми му откраднаха колелото от ръцете, детето го е подгонило и слава на Бога добре че не го е настигнал, защото кой знае какво щеше да му се случи (детето е на 15 а крадеца ром на около 40), но докато го е гонил из парка е крещял че му крадът колелото и някой да спре крадеца и ооо изненада здрави, прави мъже просто са стояли, като даже са му правилипът
92
2
 
28
 
! Отговори
НАГЛЕЦ преди 6 години
СКОРО ИСКАХА ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧЪТ ДВОЙНО ЗАПЛАТИТЕ.НА КАКВО ОСНОВАНИЕ.ТОВА НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ.ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕШ,ЧЕ ВЪРШИШ НЯКЪКВА РАБОТА.ЖИВЕЯ НА 10 КМ. ОТ СОФИЯ.ИДВА ПАТРУЛ ОТ СОФИЯ,НО ВМЕСТО ДА ГОНЯТ БАНДИТИТЕ ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО КРАЖБИ,ТЕ ПОЦЯЛ ДЕН И НОЩ СЕ ПРАВЯТ НА КАТАДЖИ.ТАМ СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ.ЗАЩО ДА РАЗКРИВАТ КРАЖБИ.АЗ ЩЕ РАБОТЯ ПО КАТ БЕЗ ЗАПЛАТА.
91
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рома в затвора, а жената друг път да не купува от роми! Аз така правя и нямам проблеми.
90
0
 
24
 
! Отговори
ае стига глупости преди 6 години
Патрулка нямало, министъра не дошъл на място да разследва и нам си още каво. Абикиралата държава с нас отново се ***. Колкото и гадно да звучи, напукай им кратуните шведски и се омитай, че да не дойде некой с униформа за да ги защити. Разберете бе хора, докато нашите управляващи не видят че взимаме нещата в свой ръце, такива неща като това във статията ще са ежедневие.
89
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
HAIDE SEGA PAK ROMITE I POLIZIYATA VINOVNI,A MOGE BI I BOIKO BORISOV E VINOVEN.NARODAT BALGARSKI GO E REKAL--DA BI MIRNO SEDYALO ZA DVE KILA CERESHI BOI NE BI YALO.
88
1
 
30
 
! Отговори
аз преди 6 години
Тази държава 27 години се управлява от мутрите и мафията.. Само че за разлика от 90те години на миналия век сега са по-прикрити.
87
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да си организираме НПО за защита на правата на българското малцинство.В крайна сметка сред младите български граждани тези от български етнос наистина са малцинство.Гледате старците, но те принадлежат на друг свят, а бъдещето е на ромите и турците.
86
1
 
21
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Госпожата да направи официално оплакване до министъра на вътрешните работи да се раздуха още случаят по медиите и резултат все ще има и който се е направил на глух да си понесе наказанието.Просто нещо трябва да се предприеме защото утре някой от нас може да е потърпевш.Не може само да се вайкаме.Може да му нацепиш канчето на продавача но тогава ти ще имаш проблеми.Уви такива са нашите закони...
85
9
 
5
 
! Отговори
слабоумен преди 6 години
Ми то кат има само един патрул в целия район, кой да дойде. Някой от недоволните тук да иска да става патрулен полицай
84
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов 20 години плюеше всички министри ...айде нали сега ти отоваряш? Кво става ? Не било толкоз лесно да промениш манталитета на български гражданин в униформа.
83
14
 
4
 
! Отговори
жрът преди 6 години
Скоро няма да има никакви полицаи за 600;700 лева заплата там ще има само корумпирани ***
82
1
 
20
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
КЪДЕ Е ВИЦЕПРЕМИЕРА ПО СИГУРНОСТТА КАРАКАЧАНОВ.
81
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не купувайте нищо от шведи, или е откраднато или е измама!!! Социална смърт за тях. Нека си продават колкото искат, никой да не купува от тях. Докато Рапона е на власт ще е така, плаща им, пази ги, гласуват му.
80
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният случай илюстриращ, че от МВР полза нямаме и най-добре е МВР да се закрие. Така и така нищо не правят, поне да не даваме милиарди за нищоправене.