Десислава Иванчева: В "Младост" се правят доста неща...

Зам.-кметът Никола Вапцаров поиска кметицата да се оттегли
Обновена: 14 юни 2017 10:13 | 14 юни 2017 10:07, Венцислава Вельова
7

3539 гледания   |  Още видео

Хвърлена оставка в районната администрация "Младост" постави въпроса ще оцелее ли местният кмет Десислава Иванчева. След като беше избрана с мнозинство от живущите в квартала, освен зам.-кметът Никола Вапцаров и граждани се обявиха срещу Иванчева.

Още по темата

Репортер на Bulgaria ON AIR бе на образувалия се мини антипротест в защита на Десислава Иванчева, а и на хора, които са срещу нея и искат тя вече да не бъде част от общината.

Зам.-кметът на "Младост" Никола Вапцаров, който подаде оставка, излезе с отворено писмо, в което открито напада районния кмет. Пред камерата на телевизията той изброи своите мотиви, с които заявява, че иска оставката на Иванчева.

"Терорът, който се налага върху хората от общината и начинът на работа не е приемлив. Управлява се със страх, уволняват се хора без причина, тършува се в кабинетите им, сменят се ключалки. И не само - пропускат се срокове за обжалване на строителни обекти, пренебрегват се важни моменти, които биха подобрили живота в квартала", твърди Вапцаров.

Самата Десислава Иванчева също присъства сред антипротестиращите и отговори на думите му: "В община "Младост" се правят доста неща, работим с частни фирми, имаме 10 договорени площадки, 5 асансьора, ремонтират се училища", изброи районният кмет и допълни, че не знае как Никола Вапцаров е "в течение с нещата, тъй като е бил 2-3 месеца в болнични".


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Трябваше, като встъпи в длъжност, да уволни цялата корумпирана администрация, а не да оставя 90% от нея, защото последната се е окопала няколко мандата подред досега - до живот! Съответно част от тези 90% от останалите бойкотират кмета, защото са политически назначения, а кметицата е избрана ОТ хората!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз живея в Младост 1 и гласувах,както и много около мен за новата кметица.Тя се опитва да направи всичко по силите си за да опази зелените площи от застрояване.Всичко е постановка от строителната мафия!!!То е ясно на всеки от Младост-ите
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах я тази сутрин по Нова. На въпроса защо зам.кмета (Вапцаров) напуска, отговора и беше,че напуснал вероятно по здравословни причини. След като от 2 дни върви скандала с неговото напускане, причините изложени в неговото отворено писмо и т.н., тази кметица да се покаже по нац.телевизия и да заяви,че той бил болничен през последните 2-3 месеца и напускал вероятно по здравословни причини е най-меко казано НАГЛО или говори за абсолютна и безкомпетентност.
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената се опитва да се бори със строителната мафия на ГРОБ, поради което Тиквени-Прасешките медии ще я съсипят.
1
5
 
14
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 1 година
НИЩО не се прави само се крадее !!!!!както и в смата държаваа .....