Клиентът винаги е прав, а понякога – посинен!?

На пазара "Димитър Петков" търговци пробутват развалена стока
Обновена: 15 юни 2017 16:32 | 15 юни 2017 11:52,
30

Жена се оплака, че била удряна от продавачи пред очите на петгодишната си внучка на столичния пазар "Димитър Петков".
Още по темата

Причината е, че тя е поискала да ѝ бъдат сменени черешите, които си купувала, тъй като голяма част от тях били развалени.

Дамата е помолила учтиво, но била посрещната със словесни нападки, а след това с физическа разправа.

Жената е подала сигнал в полицията, но никой не го е отразил. От районното са казали, че ще проведат проверка относно случилото се.

Отношението на някои от продавачите не е на нивото, което трябва да бъде. Мнозина от продавачите са разтревожени от присъствието на камерите на телевизията, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

"Много от търговците, когато виждат възрастен човек, се опитват да пробутат развалена стока. Но на "Димитър Петков" е по-спокойно, отколкото на "Женския пазар". Често търговците лъжат, като показват по-лъскавата стока отпред, а зад тези определени бройки стоят развалените продукти", посочиха двама минувачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
. преди 6 години
В Кърджали си има един пазар с дългове . Та там мохамеданите ти подава торбичка избереш си и подеваш за кантар плащаш и получаваш усмивки.Когато пазарувах тук за пръв пьт лют скандал дигнах как с парите си да не избера с какво даги сменям, и предпочитам супермаркетите да пазарувам поради тази причина.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова не пазарувам от шведи и помохамеданчени .
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само *** пазаруват на тези пазари.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички пазари така правят.А родната полиция ни пази.Черешите сигурно са крадени, ама кой да провери. Полицайчетата гледат ден да мине, друг да дойде, да вземат пенсията и двайсетте заплати и беж - охранители при мутрите.
15
0
 
6
 
! Отговори
Foxy преди 6 години
Точно на този пазар така правят - излагат хубава стока отпред, а ти слагат отзад от развалената - така веднъж ми бяха сложили домати, които не ставаха за салата, а евентуално само за готвене - спукани и протекли. И ако им се оплачеш, ти казват - като искаш да си избираш, ходи в магазина - еми там ходя, не им купувам калпавата стока!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато всички започнат да прескачат сергиите, на които не можеш да си избереш какво да купиш, нещата ще се оправят наполовина. Другата половина е удрянето в грамажа, което го има основно на такива пазари. Аз лично от над 25 години спрях да пазарувам от Женския пазар и още няколко подобни пазара, точно заради тези две неща. В крайна сметка като ти продадат развалена стока и те ударят в грамажа, се оказва, че вместо по-евтино, си пазарувал двойно по-скъпо, в сравнение със "скъпия" магазин.
13
5
 
4
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Все още не мога да повярвам че тоя номер минава. Кой не гледа какво му слагат в торбата.
12
6
 
3
 
! Отговори
Азъ преди 6 години
У Шопия ке може да пробутъш сичко ко искаш и ко не се кльопа и продава в България. Така или иначе в Байганьоленд/Шопия/ е събрано шкартото.
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не можеш да си избираш стоката е пълна лудост, която я няма никъде другаде. Като го чуете това директно си тръгвайте.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тези пазари ВИНАГИ ще ти пробутат развалена стока смесена с нормалната, и ВИНАГИ ще те ударят в кантара малко или много. Не мога да разбера защо пенсионерите продължват да ходят, но като се сетя как мятат пари от балконите... и спирам да се чудя толкова.
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Години наред и мен фразата" не може да избираш" ме дистанцира от такъв тип пазари...като прибавиш и факта че никога не виждаш кантара..камо ли да видиш какво и как калкулират...но явно има и хора които това не им пречи.
8
0
 
32
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Три опита за покупки от този пазар - и трите свързани с хабене на нерви ...върха беше когато исках да си избера лимони и се оказа че при този вид услуга трябва да платя лев на лимон... въобще да ги асфалтират всички пазари до един... кварталните плод и зеленчучета са в пъти по-добри - има грижа за продуктите и за клиента
7
2
 
20
 
! Отговори
Ивайло преди 6 години
Всички се правят на отворени и плюят римляните,о всеки от ТЯХ купува,така че да си носят последствията и да не се оплакват.То бива да си *** ама наш *** просто е хипер гига мега смотан
6
0
 
35
 
! Отговори
az преди 6 години
Наскоро и аз пробвах да си купя зеленчуци от един зачервен пияндур на пазара Димитър Петков. Каза че не можело да си избирам. При него било наред ... Казах му довиждане и повече на тоя пазар при тия селяци не мисля да се връщам. Цената на нещо, което струва 2 лв е 1 лв, но като 50% от продукта е негоден, на практика цената е същата. Айде със здраве.
5
0
 
37
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Да купуваш от пазара кирков е като да гласуваш за партиите на статуквото.
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
искам да чуя мнението на Рагин по въпросаколко типа купувачи има, какви са неписаните правила в обслужването, и на края кой да ритна? ще си платя
3
1
 
36
 
! Отговори
Димитър Петков преди 6 години
Независимо от ремонтирания си вид е едно крайно неприятно място заради кресливите и арогнатни продавачи/чки. Много е съмнително дали наистина печелят слек като стоката им е развалена, а тя е, и тогава остава въпросът от какво печелят. И не само, че клиентът е винаги прав, той може да не е, а как така продавачите ще бият клиентите??? и защо са на свобода - предполагам, че пак си работят и чакат следващата възрастна жена да я отупат пред внучето й. Това ли е държавата ни?
2
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазарите отдавна не са това което трябва да са.
1
2
 
52
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Ами аз си имам в квартала магазинчета плод-зеленчук от които си пазарувам редовно и ми правят отстъпка, и избират дори продуктите,а на голям пазар като отида все ядове бера с дис селски тарикати и колко пък по евтино да ми излезе!?!