Бой след бой в 38-мо училище? МОН проверява

Наблюдавал ли е синът на президента случката, министърът мълчи
16 юни 2017 13:23,
39
Бой след бой в 38-мо училище? МОН проверява
Снимка: 38 ОУ

Министерството на образованието ще извърши нова проверка по сигнал за побой в столичното 38-мо училище, обяви просветният министър Красимир Вълчев в кулоарите на парламента след новия сигнал за побой в школото.

Вчера родители отново се оплакаха, че децата им са били бити от училищна банда. Подобен случай имаше и през май. И тогава, и сега, майките и бащите критикуват директорката на училището Виолета Игова, че не взима мерки.

"Констатирани са нарушения от проверката, предполагам, че наказанието ще бъде предупреждение за уволнение. Но това е на базата на предходния случай - проверка въз основа на дейността на училището до края на май месец", каза днес министърът.

Той обясни, че ведомството му ще назначи нова проверка на базата на последния случай.

Министърът не се ангажира с отговор на въпроса дали президентският син Георги Радев е бил от бандата на биячите. И в двата случая родители твърдят, че момчето е наблюдавало побоя, макар да не е било сред побойниците.

След първия случай, в който името на президентския син бе намесено, държавният глава отрече Георги да е замесен в случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: бойКрасимир Вълчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.