"Голф" се озова на ръба на столичен надлез

Инцидентът е станал на бул. "Акад. Иван Гешов"
16 юни 2017 08:00,
30

Снимка: Булфото

Автомобил "Фолксваген Голф" "кацна" на ръба на столичен надлез, извън платното за движение.

Няма данни за тежко пострадали при катастрофата, станала на пътния възел между булевардите "Акад. Иван Гешов" и "Цар Борис III", пише "Булфото".

Вероятна причина за произшествието е шофиране с несъобразена скорост и загуба на контрол над управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: надлезсофиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
6
 
! Отговори
Страхотна каскада.. преди 6 години
Добрата новина е, че каскадьорите не са успели да претрепят някой невинен. Лошата е, че са в добра кондиция за нови изпълнения...
24
2
 
4
 
! Отговори
200 км преди 6 години
Абе вие не знаете ли че този е пилот от формула 1. Карал с 200 км/ч и малко не успял да вземе завоя. Ех всичкото селянин се мисли за страхотен шофьор а накрая излиза надрискан като се забие в някое дърво.
23
2
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
селтака остана без кола. Не е лесно да си карал на баща си каруцата и да дойдеш в СФ да минаваш 4-километър с кола.Що не си стоите у Сусурлево ве ***
22
1
 
8
 
! Отговори
huehuehue преди 6 години
Има ли кола за която да не говорите глупусти?BMW онзи ден - само лафчета и коментари от разбирачи.С този голф - също.Ако беше saab,alfa или ситроен ?! Щяхте ли да бъдете малко по-състрадателни?Имаше малко дете в колата....
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това е Голф, бе хора! Явно шофьорът е решил да прелети над задръстването, ама не е забелязал, че лети малко ниско...
20
4
 
7
 
! Отговори
Задачката преди 6 години
Вероятно шофьора е жена и вероятно е карала с доста над разрешените 50 км/час, както и всички около нея. Пита се в задачката, ако КАТ работеше, щяха ли да карат с много над разрешената скорост? Нямаше разбира се и затова вината за тази катастрофа е на КАТ, а не на конкретния шофьор.
19
0
 
7
 
! Отговори
До 18 Яве преди 6 години
Не знам дали има и един шофьор, който да се е научил да шофира само от шофьорските курсове. Въпросът е шофьорският курс да ти даде някакъв минимум, с който да можеш да тръгнеш да шофираш и като покараш се научаваш. Колкото до купените книжки, това си е престъпление и трябва да се наказва, но това няма връзка с малко часове за кормуване и т.н.За шофьорски курсове обикновено пишат само младите шофьори, защото все още не знаят кое как е.
18
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Разбира се освен по вина на КАТ, нарушения се правят и по други причини, но те са доста малко в сравнение с нарушенията поради липсата на контрол от страна на КАТ. Другите причини основно са лоши пътища, лоша организация на движението и пътни знаци и маркировка неотговарящи на пътните условия. Нарушенията по вина на самите шофьори са пренебрежимо малко.
17
0
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Как се шофира в една държава се определя само и единствено от контролният орган на държавата, който за България е КАТ. Как (не)работи КАТ в България всеки може да види по резултата - милионите нарушения и съответно много катастрофи. Няма държава по света, където шофьорите сами без принудата на държавата, да спазват правилата. Защо чужденците в България шофират като побесняли и защо българските шофьори когато са в нормални държави стриктно спазват правилата?
16
1
 
11
 
! Отговори
Яве преди 6 години
Нито е от пола, нито от марката автомобил. Стига празни коментари. Напоследък всички ПТП-та се случват от липса на адекватни шофьорски курсове, малко часове на кормуване, непознаване на пътни знаци и правила на движения, купение шофьорски книжки.
15
3
 
1
 
! Отговори
turboto преди 6 години
ama goulfa e onikat reza4ka
14
3
 
6
 
! Отговори
Кюмюр преди 6 години
Гоуфо не е коуа а самоует уее, науи виждате може да уети.
13
2
 
11
 
! Отговори
Яко голф преди 6 години
Какво става бе хора??? Мислите ли и гледате ли докато шофирате??? Или, нито едното, нито другото!!!???
12
1
 
30
 
! Отговори
Шофьорландия преди 6 години
Това ни чака.Некъдърници, които безделничат без почивка, чиито финанси за Интернет,бензин и дрога са осигурени от родителите са "новите шофьори".Може пари за друго да няма, ала не може да си без "кола"(скрап съоръжение, спасено от западна морга). В този лош свят, в който никой не те разбира и никой не се досеща за "набора от качества", които притежаваш, трябва малко да поразтушиш. Палиш колата и летиш.После майки вият на гробища или се събират помощи за инвалиди.Лошо е,че пътя е за всички...
11
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо винаги в такива случаи колата е Голф? Защо шофьорът винаги е облечен с анцуг Адидас с три ленти и носи диагоналка? Защо диска в CD плеъра на колата се казва "100 км чалга"? Защо сме такава *** селяндурска държава?
10
1
 
18
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 6 години
БЪРЗИ ЯРОСТНИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ 9 БГ ВЕРСИЯ......
9
1
 
16
 
! Отговори
ФИЗИКА преди 6 години
МАЙ ЦЕНТРОБЕЖНАТА СИЛА ГИ Е ИЗХВЪРЛИЛА
8
1
 
27
 
! Отговори
ФОТОГРАФА преди 6 години
ВЖТЕ ГИ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ТИЯ ДВАМАТА.......ПЪРДЕЛНИЦИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА ИМ СЕ ПОБЕРАТ В ГАЩИТЕ
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе за тия катастрофи, като гледам тъпите *** какво говорят винаги са виновни я КАТ, я Светофара, я някоя птица ... Никога не е виновен тъпия оператор на автомобила....Все някой друг им е виновен на българите, а всеки ден се виждат абсолютно безумни катастрофи по нашите пътища....Докато журналистите търсят винаги сензация и хвърлят вината върху някоя от институциите, джигитите ще си правят каквото искат.
6
1
 
47
 
! Отговори
Пернишки статист преди 6 години
Един Голф липсва в Перник